Оги, благодаря, да помислих си ги и аз тези неща, че не бива да се прекалява, но питах къде ли не и никой не можа да ми каже, че е чувал подобно тропкане отпред, а то си го има от бая време. С тези сложни системи не мисля изобщо да се отказвам от гаранционния сервиз, дано не е нещо прекалено сложно ако трябва да се оправя, защото не ми се иска и да оправя едно, а да се разбута друго.
Иначе за VIN номера сме го коментирали вече, всички Yaris Cross-ове в Европа се произвеждат във Валансиен, Франция, моят дойде през Букурещ, а не през Гърция, както би станало ако бяха от Япония, но въпреки това номера е JTD. Питал съм в доста фейсбук групи, вкл. чуждестранни европейски - хора, които си проследяват доставката от завода до дилъра (тук не може) и те са също с JTD. Имах и други дребни проблеми, например разхлабени болтове на шофьорската врата. Не е невъзможно поради запълване на капацитета на завода във Франция (високо търсене) моята да е дошла от Япония, но някак си не се връзва с доставката, макар че дилъра ми каза по телефона, че е в Букурещ, като го питах кога ще дойде, а реално аз лично не съм видял откъде идва.
А гумите сам си ги проверявам с ключ да не са пренатегнати след всяка смяна
П.п. ето, би било странно все с NL и F номера да са все правени в Япония ;)
https://vf.vin/en/cars/toyota/yaris_cross