Тенекиджия?

shitmaster

Тенекиджия?

Мнение от shitmaster » 20 Юни 2012 09:25

Колеги, може ли някой да ми препоръча свестен тенекиджия в софия? Работата,която трябва да се свърши е малко пипкава и наистина трябва да стане добре за да нямам бъдещи проблеми. Става въпрос за вече (по моя вина) пораждясал праг, който не може просто да се боядиса, ами трябва да се изреже изгнилата част и след това да се завари/закърпи с друга ламарина и чак тогава да се боядиса. Та ако може някой да ми препоръча тенекиджия, който наистина ще я свърши цялата тая работа?
Благодаря предварително!

Аватар
Владислав

Re: Тенекиджия?

Мнение от Владислав » 20 Юни 2012 10:02

Имам абсолютно същия проблем.Поради липса на средства, и време и моя десен праг поръждясва...Ще ти следя темата..
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...

Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 20 Юни 2012 21:36

Владислав написа:Имам абсолютно същия проблем.Поради липса на средства, и време и моя десен праг поръждясва...Ще ти следя темата..
Не мога да повярвам!!! no.gif

Доколкото те познавам не си такъв човек...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от Kiki » 20 Юни 2012 22:44

shitmaster написа:Колеги, може ли някой да ми препоръча свестен тенекиджия в софия? Работата,която трябва да се свърши е малко пипкава и наистина трябва да стане добре за да нямам бъдещи проблеми. Става въпрос за вече (по моя вина) пораждясал праг, който не може просто да се боядиса, ами трябва да се изреже изгнилата част и след това да се завари/закърпи с друга ламарина и чак тогава да се боядиса. Та ако може някой да ми препоръча тенекиджия, който наистина ще я свърши цялата тая работа?
Благодаря предварително!
0888 981 506-Асен
Добър е! Ще ти свърши работа.
Става въпрос за София, нали?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Публикувай отговор