Колеги, може ли някой да ми препоръча свестен тенекиджия в софия? Работата,която трябва да се свърши е малко пипкава и наистина трябва да стане добре за да нямам бъдещи проблеми. Става въпрос за вече (по моя вина) пораждясал праг, който не може просто да се боядиса, ами трябва да се изреже изгнилата част и след това да се завари/закърпи с друга ламарина и чак тогава да се боядиса. Та ако може някой да ми препоръча тенекиджия, който наистина ще я свърши цялата тая работа?
Благодаря предварително!
Тенекиджия?
Re: Тенекиджия?
Имам абсолютно същия проблем.Поради липса на средства, и време и моя десен праг поръждясва...Ще ти следя темата..
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не мога да повярвам!!!Владислав написа:Имам абсолютно същия проблем.Поради липса на средства, и време и моя десен праг поръждясва...Ще ти следя темата..

Доколкото те познавам не си такъв човек...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
0888 981 506-Асенshitmaster написа:Колеги, може ли някой да ми препоръча свестен тенекиджия в софия? Работата,която трябва да се свърши е малко пипкава и наистина трябва да стане добре за да нямам бъдещи проблеми. Става въпрос за вече (по моя вина) пораждясал праг, който не може просто да се боядиса, ами трябва да се изреже изгнилата част и след това да се завари/закърпи с друга ламарина и чак тогава да се боядиса. Та ако може някой да ми препоръча тенекиджия, който наистина ще я свърши цялата тая работа?
Благодаря предварително!
Добър е! Ще ти свърши работа.
Става въпрос за София, нали?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!