то АЕ-то е 50 коня по-малко, пък на бас, че понавървява повече.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbelchilov написа:Ама дивер4е нали се сещаш, 4е сега ще ни излезнат "ама е 177коня"diver написа:толкоз върви, че от догодина ще ги пускат във Ф1....marsch написа:а , да попитам , някой карал ли е корола версо - дизел - 177к.с.? Този мотор сигурно много върви......
голема бега4ка
Корола версо или Превия?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Но не и с толкова багажdiver написа:то АЕ-то е 50 коня по-малко, пък на бас, че понавървява повече.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbelchilov написа:Ама дивер4е нали се сещаш, 4е сега ще ни излезнат "ама е 177коня"diver написа:
толкоз върви, че от догодина ще ги пускат във Ф1....
голема бега4ка

наистина вратите мноооого ми харесват (за това гледах и мазда 5 , ама тойотата повече ме кефи) , а това че я няма по улиците даже малко ме притеснява (относно поддръжката) , съответно и избора е по-малък . Прати ми все пак линк към този авенсис ....човек никога не знае.marsch написа:
ами защото цените на авенсис версо и превия (втора ръка) са еднакви .... в този случай наистина предпочитам втората
да, горе долу са еднакви...но само заради това ли не гледаш Версо...или заради страничната врата
както и да е...все пак превията е по-непопулярен автомобил,т.е. има малко и за продажба и по улиците
Остана само да убедя моя мъж , че втората употреба кола е по-яка от новата ....В крайна сметка аз имам последната дума , все пак той няма книжка

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=7797marsch написа:
наистина вратите мноооого ми харесват (за това гледах и мазда 5 , ама тойотата повече ме кефи) , а това че я няма по улиците даже малко ме притеснява (относно поддръжката) , съответно и избора е по-малък . Прати ми все пак линк към този авенсис ....човек никога не знае.
Остана само да убедя моя мъж , че втората употреба кола е по-яка от новата ....В крайна сметка аз имам последната дума , все пак той няма книжка(ако можете да си представите ...аз още не мога да проумея как изобщо няма желание да шофира)
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Корола Версо 2.2 136к.с . прави 0-100км/ч за 10сек.... Това си е много прилично за такъв автомобил, а и за квито и да е коли, за ежедневна употреба и приличен разход. Версо 177к.с. си прави 9сек, което си е просто прекрасно! Да не говорим, че 136к.с. се прави доста лесно 166к.с., при това без да губиш гаранцията ..... Вярно, че АЕ-то прави още по-добро ускорение, но няма возия, няма простор, не е точно кола за ежедневие .... Ако устискаш на 177к.с. със играчката по горивата, взимай без да се чудиш.... А да не говорим, че и 177 коньовата версия става на 200+ ............. Подценявате колата, а и това е ВАН, не спортак 

чесно казано след такова ПТП гаранцията ще ми е точно през трибуквеника. Да му мислят застрахователите....Vesko написа:Me4oKyX написа:Колкото и инцидентно да отидеш, спокойно е сваляш за точно 2 мин.... Надали ще има нещо толкова невероятно инцидентно, че да нямаш и 2минутки за да я махнеш biggrin.gif
След ено ПТП на магистралата предният капак ми го разбибаха в сервиза с кирка biggrin.gif

Аха, и два мармота свиват шоколад. Прочети си договора, там ясно е записано кога не плащат...Scott написа:И като кажат 'невалидна застраховка вследствие на модификаци по колата' през (по-точно във) кое трибуквено ще е?diver написа:...гаранцията ще ми е точно през трибуквеника. Да му мислят застрахователите....

По тая логика смяната на гумите с неоргинален размер, слагане на ксенонки и т.н. може да е повод за отказ...Scott написа:В моя договор ясно е записано, че 'не плащат'. Просто си мислех че България е в ЕС.diver написа:... Прочети си договора, там ясно е записано кога не плащат...