Корола версо или Превия?

diver

Мнение от diver » 02 Сеп 2008 11:49

belchilov написа:
diver написа:
marsch написа:а , да попитам , някой карал ли е корола версо - дизел - 177к.с.? Този мотор сигурно много върви......
толкоз върви, че от догодина ще ги пускат във Ф1....
Ама дивер4е нали се сещаш, 4е сега ще ни излезнат "ама е 177коня"
голема бега4ка :censored:
то АЕ-то е 50 коня по-малко, пък на бас, че понавървява повече.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 02 Сеп 2008 11:51

diver написа:
belchilov написа:
diver написа:
толкоз върви, че от догодина ще ги пускат във Ф1....
Ама дивер4е нали се сещаш, 4е сега ще ни излезнат "ама е 177коня"
голема бега4ка :censored:
то АЕ-то е 50 коня по-малко, пък на бас, че понавървява повече.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Но не и с толкова багаж :whistle:

Аватар
marsch

Мнение от marsch » 02 Сеп 2008 14:25

marsch написа:
ами защото цените на авенсис версо и превия (втора ръка) са еднакви .... в този случай наистина предпочитам втората

да, горе долу са еднакви...но само заради това ли не гледаш Версо...или заради страничната врата
както и да е...все пак превията е по-непопулярен автомобил,т.е. има малко и за продажба и по улиците
наистина вратите мноооого ми харесват (за това гледах и мазда 5 , ама тойотата повече ме кефи) , а това че я няма по улиците даже малко ме притеснява (относно поддръжката) , съответно и избора е по-малък . Прати ми все пак линк към този авенсис ....човек никога не знае.
Остана само да убедя моя мъж , че втората употреба кола е по-яка от новата ....В крайна сметка аз имам последната дума , все пак той няма книжка wink.gif (ако можете да си представите ...аз още не мога да проумея как изобщо няма желание да шофира)

Аватар
kalin

Мнение от kalin » 02 Сеп 2008 22:59

marsch написа:

наистина вратите мноооого ми харесват (за това гледах и мазда 5 , ама тойотата повече ме кефи) , а това че я няма по улиците даже малко ме притеснява (относно поддръжката) , съответно и избора е по-малък . Прати ми все пак линк към този авенсис ....човек никога не знае.
Остана само да убедя моя мъж , че втората употреба кола е по-яка от новата ....В крайна сметка аз имам последната дума , все пак той няма книжка wink.gif (ако можете да си представите ...аз още не мога да проумея как изобщо няма желание да шофира)
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=7797
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C Изображение
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Сеп 2008 02:03

Корола Версо 2.2 136к.с . прави 0-100км/ч за 10сек.... Това си е много прилично за такъв автомобил, а и за квито и да е коли, за ежедневна употреба и приличен разход. Версо 177к.с. си прави 9сек, което си е просто прекрасно! Да не говорим, че 136к.с. се прави доста лесно 166к.с., при това без да губиш гаранцията ..... Вярно, че АЕ-то прави още по-добро ускорение, но няма возия, няма простор, не е точно кола за ежедневие .... Ако устискаш на 177к.с. със играчката по горивата, взимай без да се чудиш.... А да не говорим, че и 177 коньовата версия става на 200+ ............. Подценявате колата, а и това е ВАН, не спортак :thumbsup:

the-rider

Мнение от the-rider » 03 Сеп 2008 09:26

един въпрос извън темата, тиа "магически кутийки" дето ги предлагаш могат ли да се турят на мазда 5 2.0Д 110 коня и какъв ще е резултата?

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 03 Сеп 2008 10:26

Me4oKyX написа:Да не говорим, че 136к.с. се прави доста лесно 166к.с., при това без да губиш гаранцията .....
Без да губиш гаранцията защото лесно можеш да иа махнеш ли biggrin.gif А ако отидеш след ПТП или просто инцидентно в сервиза?

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Сеп 2008 13:23

Колкото и инцидентно да отидеш, спокойно е сваляш за точно 2 мин.... Надали ще има нещо толкова невероятно инцидентно, че да нямаш и 2минутки за да я махнеш biggrin.gif

Мазда 5 става от 110к.с/310Нм на 130к.с./360Нм :thumbsup:

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 03 Сеп 2008 15:57

[quote="Me4oKyX"]Колкото и инцидентно да отидеш, спокойно е сваляш за точно 2 мин.... Надали ще има нещо толкова невероятно инцидентно, че да нямаш и 2минутки за да я махнеш biggrin.gif
[quote]

След ено ПТП на магистралата предният капак ми го разбибаха в сервиза с кирка biggrin.gif

diver

Мнение от diver » 03 Сеп 2008 16:19

Vesko написа:
Me4oKyX написа:Колкото и инцидентно да отидеш, спокойно е сваляш за точно 2 мин.... Надали ще има нещо толкова невероятно инцидентно, че да нямаш и 2минутки за да я махнеш biggrin.gif

След ено ПТП на магистралата предният капак ми го разбибаха в сервиза с кирка biggrin.gif
чесно казано след такова ПТП гаранцията ще ми е точно през трибуквеника. Да му мислят застрахователите....
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 04 Сеп 2008 12:10

diver написа:...гаранцията ще ми е точно през трибуквеника. Да му мислят застрахователите....
И като кажат 'невалидна застраховка вследствие на модификаци по колата' през (по-точно във) кое трибуквено ще е?

diver

Мнение от diver » 04 Сеп 2008 22:02

Scott написа:
diver написа:...гаранцията ще ми е точно през трибуквеника. Да му мислят застрахователите....
И като кажат 'невалидна застраховка вследствие на модификаци по колата' през (по-точно във) кое трибуквено ще е?
Аха, и два мармота свиват шоколад. Прочети си договора, там ясно е записано кога не плащат...
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 04 Сеп 2008 22:11

diver написа:... Прочети си договора, там ясно е записано кога не плащат...
В моя договор ясно е записано, че 'не плащат'. Просто си мислех че България е в ЕС. :whistle:

diver

Мнение от diver » 04 Сеп 2008 22:17

Scott написа:
diver написа:... Прочети си договора, там ясно е записано кога не плащат...
В моя договор ясно е записано, че 'не плащат'. Просто си мислех че България е в ЕС. :whistle:
По тая логика смяната на гумите с неоргинален размер, слагане на ксенонки и т.н. може да е повод за отказ...
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 04 Сеп 2008 22:36

diver написа:По тая логика смяната на гумите с неоргинален размер, слагане на ксенонки и т.н. може да е повод за отказ...
Естествено че е повод за отказ, ако искаш да ти покрият щети по тях, а те не са били част от оборудването при застраховането.

Публикувай отговор