То бива, бива, ама... това си е чист боклук! Сега трябва да правя рекламация за повърхностна корозия май!?!
Ръжда по новата Корола, ама не по ауспуха!!!!
Ръжда по новата Корола, ама не по ауспуха!!!!
Колеги, с ужас открих, че Королката ми на 8 месец има вече ръжда по рамките на вратите - снадката на рамката на стъклото - ( средната колонка, под уплътнението, горния му ъгъл, този който е свободен )... и на четирите врати!
Кой знае къде още е тръгнало червейчето!
То бива, бива, ама... това си е чист боклук! Сега трябва да правя рекламация за повърхностна корозия май!?!
Ще снимам и ще пусна!
Не е турска а японска, това поне е 100% и по-лошо за жълтурите!
Аурисите са турски май, ама... незнам! То ако е тъп проекта... техничски имам предвид... лошо!
Относно гаранцията...
3 години гаранция с/у повърхностна коразия и
12 години с/у перфорация... ама е..си мамата!
Ама разправии, време, нерви... Не е работа!
Не е турска а японска, това поне е 100% и по-лошо за жълтурите!
Аурисите са турски май, ама... незнам! То ако е тъп проекта... техничски имам предвид... лошо!
Относно гаранцията...
3 години гаранция с/у повърхностна коразия и
12 години с/у перфорация... ама е..си мамата!
Ама разправии, време, нерви... Не е работа!
Ами японеца е направил уплътнението незакрепено в тази част, както се вижда и от снимката и то търка там, ама... е... си ламарината! На 20 годишни Аудита ламарината свети, като нова тук за осем месеца... баси качеството прехвалено!
Супер некачествен лак - това е причината
Утре ако остане време може да мина през Кар Ком - Варна да им вдигна нервите!
Супер некачествен лак - това е причината
Утре ако остане време може да мина през Кар Ком - Варна да им вдигна нервите!
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Да и само бабички ги карат и всичките са гаражни на по 140 000 км айде сега ........laugh.gifProff написа:На 20 годишни Аудита ламарината свети, като нова
Случват се такива неща . Явно при теб има нещо нередно във врата-та . На 8 месеца така да ръждяса явно нашите са правили някакви шмекерий . По друг начин не мога да си го обясня .