Здравейте, пиша със следните проблеми:
Колата ми е Авенсис Версо 2004 с оригиналната навигация B9000, последно време не зареждаше изобщо карти. След разкачване на акумулатора обаче, спря да работи и музиката и камерата за задно виждане.
Има ли някой, който да продава такъв оригинален диск, като на снимката или подобен, да го пробвам, за да разбера дали проблема е в моя диск или в навигацията и да го купя? Моят е Е18 за източна Европа.
Другият проблем е, че при заключване с дистанционното се заключват само пасажерската и задните врати, но не и шофьорската врата и две-три секунди следзаключването се чува едно "цъкване". Ще се радвам, ако някой каже как мога да отстраня този проблем.
Предварително благодаря
.
Неработещ диск за навигация B9000
-
pminev
- Автомобил: LEXUS GX 460 V8, 2014
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 25 пъти
Неработещ диск за навигация B9000
Имах подобен проблем с RAV-4 2007. Навигацията беше В9004. И при мен спря да чете навигацията и изписваше същото съобщение. Така не може да зареди софтуера за радио и т.н. и затова не работят.
Проблемът беше в DVD устройството. При мен имаше две - едно DVD - за навигацията и друго CD - за музика.
Реших проблема с ново DVD - от Aliexpress. След смяната всичко тръгна и така продадох колата.
Проблемът беше в DVD устройството. При мен имаше две - едно DVD - за навигацията и друго CD - за музика.
Реших проблема с ново DVD - от Aliexpress. След смяната всичко тръгна и така продадох колата.
Lexus LS 460, V8 / 2007
CHR 2.0 GR Sport, 2023
Lexus LBX, 2026
CHR 2.0 GR Sport, 2023
Lexus LBX, 2026