Значи първият отговор на твоя въпрос е бил най-правилният
Разбира се - ще е интересно да се разбере резултата...
Значи първият отговор на твоя въпрос е бил най-правилният
Колега в Германия има и гаранция за сирене и DEKRA работи по заявка на клиента срещу 50 евро.gena_bs написа: ↑25 Ное 2025 12:33 С интерес чакам да разбера резултата от "гаранцията за сирене".![]()
Аз такава не знам да има, ама в арабска Германия вече може да са я въвели.![]()
Пък дилъри, TUV, DEKRA и т.н. не работят по заявки на клиента за проверки преди покупка.
Имат си утвърдени списъци с брой точки, възли, параметри и съответните методики за тест/ измерване.
Освен това проверки от типа дали шуми не знам какво, ама ми се струва като пластмаса в пластмаса, не се извършват стандартно!
Най-много да те "подстрижат" с нов възел/-и, както вече написа Akima.
А автомобил преди покупка се проверява от доверен доказан специалист, различен персонала на джамбазина.
Техническите протоколи, ако въобще се предоставят, са като тукашните сервизни книжки.
Аз бих докарал автомобила в БГ и да се доверя на Akima, примерно.
Вече имаме прецедент с колега, който се върна точно от Германия заради секретните гайки на колелата.
Защото беше "възхитен" от компетентността на дилърите в BRD. Едни гайки не са могли да развият!
Точно така. И го разбрах в пълния му смисъл днес. Те са ми дали протокол от извършена от тях инспекция и си понесоха пълната отговорност плюс извинение, че не са били достатъчно прецизни. Тестваха всичко в продължение на час и половина. Обясниха ми, че електроусилвателя дава дефект при по-продължителна експлоатация и ще го сменят по гаранция. Бяха си коректни хората. Докато работеха ми предложиха дори да покарам най-новата серия на РАВ 4, ей тъй щот можело да ме заинтригува. Дълго е за разказване. С две думи, доволен съм. Впечатлен бях, че ме слушаха какво аз предполагам и накрая ме втрещиха, че освен информацията за всеки автомобил, който продават и обслужват, събират и информация за всеки шофьор на продаден от тях автомобил. Това им помагало, когато някой техен клиент дойде за ремонт да са наясно поне до някъде как е карана колата, дали шофьора е просто файтонджия дето даже не вдига капака или знае какво и как прави. Не знам доколко това им е от помощ, но явно е щом го правят.slowtraveler написа: ↑25 Ное 2025 14:36 Когато става въпрос за гаранция, нещата са малко по-други... Не бих се притеснявал да се обърна към тамошен официален сервиз докато автомобилът, който ТЕ са ми продали е в гаранция...
След гаранцията - варианти много...
Не, не беше карето колега, но въпреки това го гледаха и него. Пък и аз изобщо не съм мислил, че е карето на реката. Не, че не си прав, че се прецаква от химии и вода, но тук нещата стояха по друг начин. Проблема с волана идваше след час и половина каране. Хората изясниха, че електроусилвателя за това време се загрява и детектора. Сега, дали нещо с спойките на кабелите се случва или друго не знам, но и те не задълбаха. Решиха, че го сменят и толкоз. Не са споменавали дори да го свалят и ремонтират.Оги написа: ↑25 Ное 2025 11:38 Точно. Сече ми волана и толкоз.
Аз си мисля, че моя пакистанец, на който се доверявам ще напръска карето на волана, което е над рейката и стои отвън с доволно количество масло и като караш - поведението на волана се промени- ето го проблема. Как ще подходят в Тойота към това каре е друг въпрос. Може да го свалят и проверят, това си е тяхна работа. Не кардана, който има същото каре, но е вътре в купето, а за карето, което е вън и се облива доволно с луга и всякакви химикали по пътищата. Имал съм го, сменял съм такова на друга кола. Много вероятно е да е то. Влязла вода през уплътнение на някое от иглените лагерчета. Успех !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта