7мгте
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Bass_Man
IVOtuning
Bass_Man
ugabuga
Xeku
Bass_Man
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 23 Сеп 2007 02:39
E tuka do garaza imam tocno 4 ,ama sa zatvoreni vyv blokove i nema koi da gi svali ,da gi premeri i da uredim Ivo..... samo da podkaram moita i obestavam da se zaema.Bass_Man написа:Аз точно за това питам .
Никой не казва да , че 350 евро са малко пари .
Но по принцип коляновите валове не са много често срещана част.

LordDigital
ugabuga
IVOtuning
toyo_bg
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 16 Ное 2007 00:02
Идва от "rod knock" t.s. tropaщ биален лагер - тоз термин е нарицателен за 7М моторите както и BHG (Blown Head Gasket) - изгърмяла гарнитура на главата.toyo_bg написа:RodIshe-Knockishe какво е това ?
Иво вала е свален и стои във багажника ,мога да направя снимки на пръв поглед няма видими надирания по биалните ,има черти по основните лагери ма предполагам ша излезнат на 10/10 ili 20/10. Кажи ми дали да го нося да оптирват да го режат?

LordDigital
IVOtuning
IVOtuning
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 17 Ное 2007 19:19
7m de ,nali go svalih ot moq motor deto go karah do posledno.IVOtuning написа:видя ли какъв е вала 7м или 6м
Sha go ostava da vidim na kolko sha izleze next week i sha pisha.

LordDigital
-
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от IVOtuning » 30 Апр 2008 22:38
да изкарам темата от прахта
след като въпроса с 4астите е по4ти на 100% разре6ен (благодаря на вс. помогнали за това) и ми дойде желанието, най-накрая остана малко време да поработя в/у автомобила
сложих голям кулер 24х12х3 и вс. тръби са 3“, замених тръбата 3000 със такава 3“
об6то взето това направих, другото са по-маловажни не6та като 4истене на глава, капаци..
следва6тата зада4ка е изработването на ново коляно след турбото, купил съм колена 88 и 101мм (да видим с кое 6те стане по-добре)идеята е по-6ироката тръба да е до скоростната кутия и после на 3“ с едно проходно гърне от топспийд на 3“
да видим кога 6те стане това с тези темпове които работя....
снимки на кулера и тръбите утре
след като въпроса с 4астите е по4ти на 100% разре6ен (благодаря на вс. помогнали за това) и ми дойде желанието, най-накрая остана малко време да поработя в/у автомобила
сложих голям кулер 24х12х3 и вс. тръби са 3“, замених тръбата 3000 със такава 3“
об6то взето това направих, другото са по-маловажни не6та като 4истене на глава, капаци..
следва6тата зада4ка е изработването на ново коляно след турбото, купил съм колена 88 и 101мм (да видим с кое 6те стане по-добре)идеята е по-6ироката тръба да е до скоростната кутия и после на 3“ с едно проходно гърне от топспийд на 3“
да видим кога 6те стане това с тези темпове които работя....
снимки на кулера и тръбите утре
IVOtuning
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru