slowtraveler написа:ЗДвП - чл.186....(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.

Мнение от Kiki » 30 Окт 2012 07:34
slowtraveler написа:ЗДвП - чл.186....(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.
Kiki
Мнение от Vesko » 30 Окт 2012 07:53
И аз до преди няколко дни, когато се наложи да си взема нови регистрационни номера. Иначе си карам с изтекъл акт. Е периодчно някой "съвестен" полицай ме прави редовен за един месец, като ми го подновиandrian999999 написа:може от 2-3 години не сам стъпвал в кат
Vesko
Мнение от malolitrajkata » 04 Ное 2012 17:28
malolitrajkata
Мнение от Георгиев » 05 Ное 2012 21:17
Георгиев
Мнение от vessonik » 05 Ное 2012 22:39
При Голф 3 е същия ред за включване на светлините-първо късите, а после и двете светят едновременно... Жалко, само за Тойота ли не може да се намери подходящо решение?!Георгиев написа:...Понеже съм лаик, разбрах само основното, а именно- проблема идва от това най-вече, че за да светнат дългите трябва да светнат първо късите. За WV и тем подобни проблем няма, но...ако някой си е монтирал успешно такъв модул на Т22, горещо моля за препоръка!!!
vessonik
Мнение от Георгиев » 06 Ное 2012 08:32
Георгиев
Vesko
Мнение от Nicolay » 06 Ное 2012 10:06
Nicolay
Мнение от vessonik » 06 Ное 2012 10:32
Изпратих запитване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
vessonik
Мнение от Nicolay » 06 Ное 2012 10:41
Аз съм му звънял поне два пъти да разпитвам и е вдигал телефона. Това е телефона му от сайта +359 885 884 464vessonik написа:Изпратих заптване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
Nicolay
Мнение от nikdel » 06 Ное 2012 12:02
На моята Е11 го направих само с едно реле,управляващо това за фаровете.Всичко е под волана,няма никакво рязане-само две спойки.При даване на контакт светват фаровете.Сложих само допълнително ключе за изключване на тази екстра при необходимост.Ключовете за светлините си работят нормално.malolitrajkata написа:Здравейте на всички! Искам да попитам какви са вариантите за автоматично включване на светлините на тойота корола е12, 2003 година,
nikdel
Мнение от redivan » 07 Ное 2012 09:51
redivan
Мнение от dimpex_01 » 11 Ное 2012 18:36
dimpex_01
Мнение от slowtraveler » 11 Ное 2012 19:35
slowtraveler
Мнение от Георгиев » 12 Ное 2012 14:55
Колега, много ще ти бъда благодарен, а и не само аз, защото скоро ми минаха предателски мисли да монтираме DRL-а на късите.dimpex_01 написа:Здравейте колеги,
Като успокоение за колегите които не се престрашават да монтират допълнителни релета. Познавам колега които е разработил схема с управление на минуса и е на база 12F683. За момнета имам отпечатана само платка, но в скоро време ще имам цяло изделие. Тогава ще дам повече инфо или ще говоря вс него да пусна негови координати.
Георгиев
Обратно към “Електрическа система, навигация, музика”
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост