Ъхъ де - сваля пластмасата под чистачките и една ламаринка - предпазна има там, ама тя "пада" заедно с платмасите..., всичко на всичко - 3 винта...или 4 бяха...гадното е че се завиват в пластмаски, които при демнтаж лесно се чупят и трябва да се пипа внимателно
А иначе - за духането - ами - смуче яко - ватата се "вдлъбва" навътре...

а вътре си духа, поне не забелязвам разлика с и без него ... пък парното - де да знам, слабо ли е силно ли е, май наистина слабичко ше дойде, ама аз карам само и предимно извънградско - така че, студа е първите 10 мин...
Самата вата я закрепвам на телено скелетче, което следва (доколкото може) формата на заборника, тела оформя и нещо като уши, през които завивам винтове + гайки към някакви технологични отвори в ламарината (да са живи и здрави), така че закрепването е абсолютно надеждно...горе на снимката може да се види каква е формата на телта - границите на най черната зона, а ватата - за да не отиде във вентилатора я щраквам с няколко телбода към телта - абе...трябва си сМинки, ама не ми се разглобява пак...миналата седмица го смених...ама все забравям да го щракна