Здравей, колега! Селиката е много хубава кола - така де, зависи кой какво търси
Разход (Темата за разхода е дълга и необятна - това са данни за моята кола с моето каране): За последните 6000км (смесено - може да се каже 50/50 градско/извънградско) средният ми разход е 7.3 литра/100км. Засичано е по метода пълно/пълно на една и съща бензиностанция и бензиноколонка - кажи речи е нещо реално като данни

На извънградско може да паднеш под 7 литра, ако караш прилично. Градско във Враца мисля, че харчи под 10 литра, но не съм засичал само градски разход за да ти кажа със сигурност. Това е при нормално каране и отвреме-навреме подаване, но не постоянно.
Ходова част: За 3 години и ~60 000км съм сменил 2 външни кормилни накрайника и тампони на стабилизиращата щанга (струваха около 15-20лв двата). Тези тампони са често срещан проблем при тези Селики - проявяват се с почукване в задницата при преминаване през леки неравности.
Двигател: Никакви проблеми. Смяна на масло и филтри, както и там всичките ремъци и ролки. При някои екземпляри двигателя гори масло повече от нормалното. Казвали са ми момчета, дето карат такава кола, а и тук из форума мисля, че имаше теми.
Сменях и съединителя, че след предпоследния Селика събор във Велико Търново пробуксува

Сложих Exedy и цената беше около 250лв за пълен комплект.
Общо взето не се чупи лесно! Приятна е за каране. Возията е твърда и на някои хора не им допада и чувам разни работи като: "Няма ли да го продадеш тоя леген и да си купиш истинска кола?!" biggrin.gif. Над 120км/ч и въобще над 3000 оборота става доста шумна - едно на ръка от двигателя, второ от гумите - купето не е много обезшумено. Ама нали пък прилична на спортна кола и трябва да е шумна поне

На мен лично ми допада и си се возя с кеф
Ако имаш още въпроси питай - ще отговаряме!