е 370.00 лв в цената включва:масло,маслен филтър , горивен филтър, въздушен филтър и филтър за климатика.Но ми се вижда доста скъпо а за по малко пари ще мога да си купя тези всички работа от представител на Liqui Moly за Варна.Ако някои има предложения за друго моторно масло моля споделете.Мерси на помогналите .
Въпрос относно моторно масло Liqui Moly за AURIS 1.4 D4D
Въпрос относно моторно масло Liqui Moly за AURIS 1.4 D4D
Сега на въпросът не съм много на ясно какво моторно масло да си сложа на колата за това се спрях на Liqui Moly 5W40 не знам дали е добро но чувам ,че е хубаво моля помагайте ходих до Карком Варна.Но смяната ма маслото
е 370.00 лв в цената включва:масло,маслен филтър , горивен филтър, въздушен филтър и филтър за климатика.Но ми се вижда доста скъпо а за по малко пари ще мога да си купя тези всички работа от представител на Liqui Moly за Варна.Ако някои има предложения за друго моторно масло моля споделете.Мерси на помогналите .
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
1. Ползвай търсачката! Теми за маслата има поне стотина.
2. Ползвай от време на време препинателни знаци!
2. Ползвай от време на време препинателни знаци!
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic