gazov injekcion
BERBO1980
Bass_Man
Мнение от miLen4o » 02 Мар 2011 12:23
+1 biggrin.gifBass_Man написа:Печелиш по-малък разход за гориво и губиш достойнство когато бъдеш забелязан от дупетата в града да зареждаш бигачката с газчицаbiggrin.gif laugh.gif
.
Не го слушай Басс ,може да си сложиш дюзата за зареждане в багажника ,а по въпроса за дупетата....намери си по безлюдна бензиностанция laugh.gif biggrin.gif
miLen4o
Мнение от moloko » 02 Мар 2011 14:14
Иди на най-голямата бензиностанция и покажи на "ДУПЕТАТА - една известна част от тях са си купили колите не със собствени пари" , че си ценител и въпреки че не си дупе (ако е така ) караш автомобила който харесваш и те кефи и на всичко отгоре ти излиза по-евтино.
Автомобила е и ЛИЧНО , а не ОБЩЕСТВЕНО удоволствие.
Не мисля , че ДОСТОЙНСТВОТО е въпрос на автомобил. Имидж - да, социален статус - да, но достойнство....Bass_Man написа: губиш достойнство когато бъдеш забелязан от дупетата в града
moloko
Re: gazov injekcion
Мнение от xtreme » 02 Мар 2011 15:17
Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V

xtreme
Мнение от miLen4o » 02 Мар 2011 15:21
Само дето двигателя му e 4А-FE!xtreme написа:Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V
miLen4o
Мнение от xtreme » 02 Мар 2011 16:48
miLen4o написа:Само дето двигателя му e 4А-FE!xtreme написа:Можеш и обикновена газ да сложиш. 3S-GE -тата немат проблеми. Хубав метален колектор липса на дебитомер дет се вика "утепало се е за газ" хехеBERBO1980 написа:kakvo pechelq i kakvo gubq oko si sloja gaz injekcion na TOYOTA CELICA 1992 STI 16V
Eeee изклатихме работата, нема да стане далаверата

xtreme
mirott
Bass_Man
goroust
-
Мнение от PESHO OT MARS » 02 Мар 2011 22:33
3S-GE ако не се лъжа е с MAF така че и там не е драма с обикновенната газова.
Тази система за мазане на клапаните е нема такъв бош лаф история...
нещо като "калгон" само че за коли.....
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
PESHO OT MARS
Bass_Man
Мнение от mafiota » 03 Мар 2011 11:41
Най-важното на обикновенната газова много правилно да се подбере смесителя (че газажиите ги избират и слагат със затворену очи) - дори ако може да си позволиш тръба на вентури няма да збъркаш! На BRC имат точният модел смесител тип тръба на вентури за твоя мотор.
Моят смесител лично съм си го изчислявал за двигателя, и след това сам съм си го правил на струг. Колата върви перфектно на газ въпреки че съм с обикновенна газова. Лятото разхода на дълго ми е около 7!
И да не забравя - вземи си нови свещи (не са скъпи -до 120лв. може да си вземеш добри), и задължително ТАП!
mafiota
-
Мнение от PESHO OT MARS » 04 Мар 2011 22:51
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
PESHO OT MARS
Мнение от mafiota » 04 Мар 2011 23:03
Абе има си смисъл, но при мен даде ефект предварение над 10 градуса.PESHO OT MARS написа:ТАП-a e безмислен. Това се слага на немски каруци които имат около 6-8 градуса ъгъл на изпреварване, при Тойота (за каквато говорим в момента) този ъгъл е 10-14 градуса. На моята излезе около 12 мисля че беше.
- Прикачени файлове
-
- 138255120325.jpg (42.54 KiB) Преглеждано 3377 пъти
mafiota
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru