въпрос за хидравликата на авенсис 1
въпрос за хидравликата на авенсис 1
Искам да ме насочите къде да търся проблема. Значи като започна да въртя волана, се върти лесно , трудно, пак лесно и пак трудно, като започна да го връщам - същата работа. Имах капковиден теч от помпата, но смених един о-пръстен и хидравличното масло, проблема изчезна за около 10 дена и после пак същото. Сега незнам помпата ли да сменям или проблема е в рейката. Някой има ли идея?
Re: въпрос за хидравликата на авенсис 1
Колега като си сменял хидравличната тичност с какъв ДОТ си налял че аз имам същия Авенсис обаче на капачката на хидравликата нищо не пише .Доколкото си спомням от някъде бях чел чее ДОТ3 или ДОТ4 ама не съм сигурен
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Petar написа:Колега като си сменял хидравличната тичност с какъв ДОТ си налял че аз имам същия Авенсис обаче на капачката на хидравликата нищо не пише .Доколкото си спомням от някъде бях чел чее ДОТ3 или ДОТ4 ама не съм сигурен

В хидравличното масло е или ATF или power steering fluid ! Дотовете за спирачките и евентуално съединител .
Ами нормално е да има и издънка като за първи път сменям течност на хидравликата biggrin.gif .
По-добре питай и стани на глупак отколкото да вземен нещо което после дасиго завреш "о**зад"
По-добре питай и стани на глупак отколкото да вземен нещо което после дасиго завреш "о**зад"
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifPetar написа:Ами нормално е да има и издънка като за първи път сменям течност на хидравликата biggrin.gif .