Знам, че нямат, обаче наистина колата си е шумна, а особено като застудее. Предстои ми последна смяна в ТМА, че гаранцията ми изтича май месец и сигурно дотогава жената ще прехвърли 45 000. Ако случайно не ги прехвърли, ще си го сменя другаде и ако не сме забравили дотогава, ще кажа дали има промяна.мехаННика написа:Докторе,не се коси,всички болести са от нерви и всички проблеми са от маслото.Много хора не разбират че в техниката демокрация няма,тоест че нещата са еднозначни без значение на кой колко му е скъпо или кой какво си мисли че знае.Райдър и двете ти коли нямат хидравлични повдигачи.
Вибрации тракане Тойота Ярис
-
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
И при мен беше такаgh0s7r1d3r написа: като смених първото масло на 15 000 започна да работи доста по-шумно, особено на по-студено време.

Веднага им звъннах да ги питам кво точно са ми наляли, и хорицата казаха Тексако. Обаче пропуснаха да споменат, че тва тексако се прави в БГ от приста ойл, идва в едни варели от по 200 литра и струва има-няма 5-6 кинта/литър, фактурира се на 30 лв/лт и така.
Другото което в Тойота не ти казват е, че можеш да им връчиш масло каквото ти си искаш, стига да отговаря по API и SAE с предписаното от производителя, т.е. може да им закараш една туба свястно масло купено на свястна цена и те да го сменят, и това по никакъв начин не нарушава гаранцията ти

Пачо Кардана - Президент !!!
-
Сериозно ли? Е това е ново за мен, никой не ми е казал за тези 3 години почти, откакто съм я купил... Значи последната смяна ще я направя там с мое масло, та да ми е мирна главата.coolone написа:И при мен беше такаgh0s7r1d3r написа: като смених първото масло на 15 000 започна да работи доста по-шумно, особено на по-студено време.![]()
Веднага им звъннах да ги питам кво точно са ми наляли, и хорицата казаха Тексако. Обаче пропуснаха да споменат, че тва тексако се прави в БГ от приста ойл, идва в едни варели от по 200 литра и струва има-няма 5-6 кинта/литър, фактурира се на 30 лв/лт и така.
Другото което в Тойота не ти казват е, че можеш да им връчиш масло каквото ти си искаш, стига да отговаря по API и SAE с предписаното от производителя, т.е. може да им закараш една туба свястно масло купено на свястна цена и те да го сменят, и това по никакъв начин не нарушава гаранцията тиНайс а?

SUBARU Outback 3.0 H6 2005
абсолютно вярно.лятото ги попитах може ли аз да си закупя и занеса масло а отговора им беше...."за да е актуална гаранцията маслото трябва да е от нас".не ми се правят скандали...просто приех за пореден път факта че..........живеем в българияBass_Man написа:Е как очакваш някой да ти каже подобно нещо ? Най-вероятно без скандал няма да се мине.

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г