мехаННика написа:На какви километри е тази кола?Нали се сещаш че преди теб е шпорена доста,или и тази е карана от баба само до църквата.На около 200х км е добре да се сменят и гумички на клапани-гарантирано са на "кокил".И напиши поне този теч дето го виждаш откъм ремъка ли е или откъм скоростите. Всичко друго са ти казали по горе.
Колата беше на 98хил км като е взех ...
Аз съм и втори собственик ...
Купувана е от WRC Sales . Co . Uk ..
Сервизни документи (на Японски)... напълно изряден заводски вид ...
Дори е ограничена на 186км/ч ..
Сигурен съм че е шпорена и преди мен колата .. нали за това се купува такава кола все пак .. но е поддържана много добре и това и личи
Докарах си е на собствен ход от Лондон до София .. за 30ч (заради задръстване в Германия от 7ч) .. колата е пушка!
В крайна сметка ... ще и поръчам всички видове гумички и сигменти и гарнитури ... но пак опирам до майстор който да знае какво да прави ...
Вече ми е все тая колко пари ще литнат .. просто държа колата да е изрядна!
edit: забравих да добавя - тече от към страната на Ангренажа - но по спомени май там бяха и скоростите ...
Но както вече казах - със сигурност е двигателно масло (защото то изчезва някъде)
П.С. След най старателно почистване и обезмасляване ... и 10мин държане в 3000rpm на канал - не капна и капка от долу ?!?!