Проблема ми е, че искам да ми показва температурата, разхода на гориво, и евентуално някаква навигация. Четох разни неща за този модел и в частност CD-то, ама така и не разбрах. Бих ви помолил да ми помогнете какво да направя да имам някакви от тези показания на дисплейчето. На касетофона има копче на което пише trip и navi, но пробвах да го цъкам и нищо не се случва. Пробвах и да задържам FM+CD 5-т секунди и пак нищо. Моля помогнете.
Celica 2004 разходомер на гориво
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
Celica 2004 разходомер на гориво
Здравеите фенове на японските бегачки.
.Преди седмица някаде си взех една Селика 2004 Т23. За сега съм много доволен от колицата И ОЩЕ НЕ МОГА ДА И СЕ НАРАДВАМ
.
Проблема ми е, че искам да ми показва температурата, разхода на гориво, и евентуално някаква навигация. Четох разни неща за този модел и в частност CD-то, ама така и не разбрах. Бих ви помолил да ми помогнете какво да направя да имам някакви от тези показания на дисплейчето. На касетофона има копче на което пише trip и navi, но пробвах да го цъкам и нищо не се случва. Пробвах и да задържам FM+CD 5-т секунди и пак нищо. Моля помогнете.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
- Прикачени файлове
-
- 28062010275.jpg (131.31 KiB) Преглеждано 3161 пъти
-
- 28062010271.jpg (106.54 KiB) Преглеждано 3161 пъти
еми купи си сд с навигация и щуротиики
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
- Raya
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
И аз същото имах в предвид, пощракай копчетата на климатроника и някъде ще уцелиш, на дисплейчето на климатроника се изписва темп.Цветомир Марков написа:Имах в предвид околната температура.
Я, натисни гоямото копче на "TEMP".
За навигация забрави, няма такова чудо в нея, освен ако касетофона не фабричен.
- Прикачени файлове
-
- klima.jpg (37.68 KiB) Преглеждано 3098 пъти
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
- Raya
С фабричния си касетофон, понеже колата ти 04г и разликата само в големите копчета и не свалящиясе панел. На касетофона ползвах само копчетата за дисковете, даже не знам как се включва радиото, а антената си почиваше в багажника.......че много ги крадат biggrin.gif . Не съм чула някой да се похвали, че на този сд има навигация.
Честито и безаварийно удоволствие!
Честито и безаварийно удоволствие!
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
- Raya
Определенно няма. Аз като я купих си мислих, че на дисплейчето на часовника го има, но се оказа, че е само за часовник.............и по-добре да не знаеш колко ти харчи, жълтата лампичка ти стига:))))))) ако ти светне и имаш до най-близката бензиностанция още 65км карай с 60км/ч и изключи климатроника....... проверено от опит ще ти стигне biggrin.gif
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
- kaloian311
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка:
Пак
Здравейте отново колеги!Най-после се намери един много отзивчив човек с никнейм Калоян.Оказа се,че всичките показания ги има на това въпросно CD.(само че на неговото)При мен липсват няколко проводника,който незнам каде да ги свържа.Едната посока е главния куплонг на радиото,но другата посока нещо не ми е ясна.По-долу ще онагледя със снимки както от неговото,така и от мойто.На Калоянчо снимките са с дата(моите без).Ако може някой да изпрати електрическа схема на тая Осака,или схема по която да видя на къде от радиото отиват допълнителните проводници!!МОЛЯ

- Прикачени файлове
-
- dsc02210_111.jpg (147.13 KiB) Преглеждано 2848 пъти
-
- P7290230.JPG (89.83 KiB) Преглеждано 2848 пъти
-
- P7290231.JPG (96.67 KiB) Преглеждано 2848 пъти
-
- P7290233.JPG (56.05 KiB) Преглеждано 2848 пъти
I am watching the rise and fall of my salvation!
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
Re: Пак
Виж тук:Цветомир Марков написа:Ако може някой да изпрати електрическа схема на тая Осака,или схема по която да видя на къде от радиото отиват допълнителните проводници!!МОЛЯ...
http://www.celicatech.com/imagearchive/ ... eralle.pdf
http://www.celicatech.com/imagearchive/ ... /electric/
-
Цветомир Марков
- Обратна връзка: