фаровете ми са от 09/2004, вероятно с оригиналните крушки
чудя се дали да не сложа едни китайски на 6000к, може пък да светят по-силно

c
Мнение от slowtraveler » 07 Мар 2010 21:33
slowtraveler
Мнение от Proff » 07 Мар 2010 21:51
На тойотите нямам, но аудито е с лупи (Valeo) + aftermarket Xenon H7 - 35W ! Можем да ги тестваме!slowtraveler написа:Никой нищо не е искал да изтъква....Super Sprint написа:...В случая искате да изтъкнете недостатъците на допълнителния ксенон ,но защо не избрахте еднакви фарове за сравнение............
Просто това бяха 'наличностите' от фарове (заводски ксенон без лупа не съм виждал)...
На времето имахме дружески спор с Мечо и за да има яснота бе дошла идеята да направим сравнението.
Ако имаш познат с неоригинален ксенон с 'лупа' - може да направим още едно сравнение и снимките ще бъдат постнати тук....
Мечо може да сподели как е наистина, но според мен лупата дори с 'колхозен' ксенон ще е по-фокусирана....
Но дори и тогава не можеш да си направиш динамичната автонивелация и е трудоемко поставянето на пръскалки на фаровете...
Proff
Мнение от c » 07 Мар 2010 21:55
за спектъра нещата са ми ясни, обаче започвам да имам съмнения относно светенето на реномираните производители спрямо китайските като сила biggrin.gifslowtraveler написа:'Най-силно' светят оригиналните 4300К (окото е най-чувствително към този спектър, и затова най-добре се вижда). 6000К осветява малко по-слабо, но все още е поносимо, а нагоре нещата стават съвсем като халогенка.. biggrin.gif
c
Мнение от newmiro » 09 Мар 2010 11:35
newmiro
Мнение от slowtraveler » 09 Мар 2010 12:22
Е нали кики това е показал - допълнително монтиран ксенон на такъв авенсисnewmiro написа:Kiki, допълнително монтиран ксенон на такъв авенсис свети и отрязва по същия начин.
slowtraveler
Мнение от newmiro » 09 Мар 2010 12:47
newmiro
Мнение от Kiki » 09 Мар 2010 20:08
Точно така Миро, но и ксенона си има своите предимства.newmiro написа: мисълта ми е, че работата не е толкова в ксенона, а във фара.
Kiki
Мнение от newmiro » 10 Мар 2010 09:51
newmiro
Мнение от ceko26 » 23 Апр 2010 12:35
ceko26
Мнение от newmiro » 24 Апр 2010 20:22
newmiro
Мнение от slowtraveler » 07 Авг 2017 10:08
slowtraveler
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта