ghost rider's ae 86
Мнение от gost rider » 02 Дек 2005 00:14
gost rider
Мнение от punkara » 02 Дек 2005 00:38
taka e, ama MA61-cata mi e s 2JZ-GE, za smetka na tova!gost rider написа:da be da!daite da si napravime i sportni pruzini taka!moze i za klapanite...hora i az sam privurzenik na"napravi si sam"no prosto niakoi ne6ta niama smisal da se praviat,6toto dori i da stanat dobre,poniakoga izlizat po skupo ot istinskite!a ti punkare ne mi govori za murzel,6toto sam po4ti siguren 4e 86-cata ti vse o6te e bez sper!

punkara
-
Мнение от agent dust » 02 Дек 2005 01:46
а това какво означава че не зацепвам? има сменяни валове ли? тоя голям разход откъде идва?stepen na sgastiavane okolo10.5,razhod na gorivo okolo 30-35l
agent dust
Мнение от jamie » 02 Дек 2005 10:07
Материала е пружинна стомана. Помисли за конструкция от 3 части - средната част да е в ролята на торсионен прът + две рамена - това по-лесно може да се изработи.maggkrabar написа:Пънки, поразпитах, имам приятел, който разбира от метали, нарисувах му къде искам да монтирам sway-бара и как да го закрепя(не като оригиналния, а като aftermarket) - оказва се, че да огънеш метал не трудно, зорът е да го закалиш и да го докараш до необходимата еластичност - ставало с някакво маслено закаляване. Имам представа точно как се монтира тази джаджа отзад, ама джаджата я нямам
Аз искам само заден, щото нали колата за дрифт ще правя. На Райдър ще му трябва и преден за планинско - ако иска да прави колата по-бърза де.
jamie
-
Мнение от agent dust » 02 Дек 2005 10:24

във връзка екстрите - хвърлете един поглед на тази тема в тунинг.бг, ще ви е интересно:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=23735
към края е най-интересното
agent dust
Мнение от punkara » 02 Дек 2005 22:45
drupni si markucha na vakuma deto hodi kum vakumniyat (MAP) sensora, i shte vidish kakvo znachi 35L/100km, i cheren auspuh i bronyata pokrai nego (katomna disel)...maggkrabar написа:а това какво означава че не зацепвам? има сменяни валове ли? тоя голям разход откъде идва?stepen na sgastiavane okolo10.5,razhod na gorivo okolo 30-35l

nema valove nema nishto, samo presturgana glava, koyato ako ya presturze oshte vednuz i shte ya hvurli...

kakto ti pisa Miro (ghost rider-a) kolata si e standartne, pone za sega.

punkara
-
Мнение от agent dust » 02 Дек 2005 23:55
agent dust
jamie
ugabuga
- ghost rider
Мнение от ghost rider » 03 Дек 2005 20:45
ghost rider
- ghost rider
Мнение от ghost rider » 03 Дек 2005 20:50
ghost rider
-
Мнение от agent dust » 03 Дек 2005 22:41
Моята също работи на твърде богата смес и ми дава голям разход, или е пипана(карали са я на драг), или е нещо друго, още не съм я водил на проверка. Прави ми впечатление, че ако сменя предавката преди 6500 об придърпва. Ако при смяна на предавката се озова на 4000-4500 няма проблем. Първото нещо, което ще направя след диагностиката е да я замеря с wideband и да видя какви са смесите в диапазона 2000-7000 оборота.
agent dust
Мнение от Гост » 03 Дек 2005 23:20
Гост
-
Мнение от agent dust » 04 Дек 2005 00:05
Изчетох доста неща по въпроса, препоръчват махането на TVIS-a на 4AGE чак след 150 коня, тогава вече той наистина не върши работа, но под тези параметри се справя идеално. И аз мисля да отварям гърлото на тойотата(даже Mikuni и вебер карбуратори сънувам ама са цифраааа!!!), но препоръчват първо да се разтовари двигателя - олекотени шайби и маховик, разни мотеци и електроники, и чак после да се слагат агресивни валове или змейски карбуратори, да се пили главата и да се гонят високите обороти. Мисля, че на теб ти трябва най-вече динамика на двигателя(за планинското) - олекотените шайби и маховик и тойотата ще озверее както си е с TVIS-a

пък когато дойде време за замерване, свиркай, ще помагаме - аз голям замервач се извъдих, ама после ми се драйфаше яко - кофти е да гледаш графиката и да следиш смесите на лаптопа, докато някой реже колата юнашката

agent dust
- ghost rider
Мнение от ghost rider » 04 Дек 2005 00:40
ghost rider
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru