Тези дето ми откраднаха капачките на винтилите да си ги
Голям проблем
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Голям проблем
Откраднаха ми оригиналните капачки на винтилите пред офиса. Бихте ли ми казали дали е опасно да се кара без капачки на винтилите? Мисля си че може да влезе мрасотия и да натисне леко игличката и да спадне налягането в гумите....
Става вапрос отзад на задното стъкло 
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
Re: Голям проблем
Използвай благоприятния момент да тунинговаш с нещо такова:Vesko написа:... Бихте ли ми казали дали е опасно да се кара без капачки на винтилите?...
цък
ааа скоти, ш`си барна яренцето с едни таквиз
веско, без капачки наистина ще ти спаднат гумите, поне при мен се случи. едната капачка беше изпаднала незнайно къде. според момчето, дето ми помпи гумата, падали и на автомивките, от пароструйката. та пак според него, като влезе гумата в някоя от дупките, с които са осеяни шосетата ни, игличката малко по малко изпуска.
веско, без капачки наистина ще ти спаднат гумите, поне при мен се случи. едната капачка беше изпаднала незнайно къде. според момчето, дето ми помпи гумата, падали и на автомивките, от пароструйката. та пак според него, като влезе гумата в някоя от дупките, с които са осеяни шосетата ни, игличката малко по малко изпуска.
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
В понеделник ще ти снимам едни да кажеш дали са като твойте. Като гледам по снимки в нета са някакви шестограмни. На BMW са пак метални но цилиндрични, назъбени - от тях имам един комплект.Vesko написа:... но изглеждаха много стилно
Предполагам и тези няма да ти харесат, макар че имат винтче против крадци biggrin.gif :
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Изчезнаха си точно пред офиса и 4те в комплектdesSs написа:ааа скоти, ш`си барна яренцето с едни таквиз![]()
Re: Голям проблем
Веско и мойте капачки изчезнаха пред офиса! Сега съм с обикновенни , и една пак е няма! Вземи си обикновенни , защото не виждам смисъл да слагаш пак хубави! Едно време си спомням бащами как си махаше , чистачки , антени! Сега е сезона на капачките!Vesko написа:Откраднаха ми оригиналните капачки на винтилите пред офиса. Бихте ли ми казали дали е опасно да се кара без капачки на винтилите? Мисля си че може да влезе мрасотия и да натисне леко игличката и да спадне налягането в гумите....
Тези дето ми откраднаха капачките на винтилите да си гиСтава вапрос отзад на задното стъкло