Регулиране на дългите светлини на Авенсис 2007 КАК?
Регулиране на дългите светлини на Авенсис 2007 КАК?
Всеки които кара нещо подобно знае че светлините къси и дълги са меко казано ЗЛЕ
на този модел. Късите са много ниско а дългите според мен са много високо.Струва ми се че повдиганете и свалянето от вътре с бутона (врътката) става едновременно на късите и дългите. След повдигане на късите се изравняват но късите стават много високо и не могат да се свалят от врътката достатъчно ниско. Та въпроса ми е мога ли да сваля само дългите без да пипам късите и дали могат да регулират на ляво и дясно че моите са много в дясно. 
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Можеш, но определено ти трябва стенд, за да ги регулираш като хората... На око нищо не излиза - повярвай ми, пробвал съм поне 100 пъти laugh.gif А при теб къси и дълги трябва да се регулират отделно, просто врътките са завряни в дивия.....
Имаш и наляво надясно. Едната врътка се вижда, но тя е за нагоре-надолу, а другата е от външните страни на фаровета(откъм калниците) и се стига много криво.... Но на стенда по-добре му кажи къде са, че в много случаи се правят, че знаят точно къде са и кво правят и нищо не излиза в крайна сметка 
отиваш в сервиз и ти правят реглаж на светлините за не повече от 8-9лв. 
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки