сигменти за 7A-FE препоръчайте производител
сигменти за 7A-FE препоръчайте производител
Здравейте колеги ,налага ми се смяна на сигменти(мамка им жабарска не подържат двигателите и това е!)Моля препоръчайте производител на сигменти които могат да се намерят в БГ.спешно е!
Благодаря на всички проявили интерес.В интерес на истината само масленият сегмент е износен.
Благодаря на всички проявили интерес.В интерес на истината само масленият сегмент е износен.
COROLLA 7A-FE 4X4 combi
born to fish,forced to work!!!
Не случайно много фирми за афтермаркет бутала ползват японски сегменти.max-2 написа:MAHLE, но са немски. Но майсторите казват:"Знаеш ли какво значи японски сегмент........"
Изборът е твой.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Написах МАЛЕ (MAHLE) защото реших, че оргиналните ти идат дебело. Инак съм далеч от мисълта, че оргиналните не са по-добри. Ако времето за доставка и цената не те притеснява, вземи си тойота.wagler написа:благодаря,но в тойота ми обявиха някакви дълги срокове а това "МАЛЕ'' какво е ?ако е производител били ми написал името на латиница?Ако не благодаря за съчувствието

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Ето на какво се спрях:сигменти тойота-320лв.,гарнитура за глава тойота-100лв. вложки тойота 10лв.брx16. Срок на доставка 4 дни(ядва се)Другите 2 гарнитури са от добри производители.благодаря за отзивчивоста
(това за 'МАЛЕ'- на кирилица предположих, че произхожда от израза'ЛЕЛЕ-МАЛЕ")

(това за 'МАЛЕ'- на кирилица предположих, че произхожда от израза'ЛЕЛЕ-МАЛЕ")

COROLLA 7A-FE 4X4 combi