Install NEON celica help !!!
Install NEON celica help !!!
помагаите е и
Вчера си взех 2 неона дулги околко 30 35см.та искам да ги слойа на двете предни места.Та въпроса ми е как да ги свърga към габаритите.Слоjно ли е много някои ако има схема на селика за тока незнам и за.Кабел имам неоните тези дни 6те купя и 6типки трябва да измисля и как да ги закрепя под волана до педалите долу се6тате се каква е идеята
и под jabkata.даите идеи ако ли не на маистор да ме отупа 150 200evro.пи6ете !!!:)
може да има яка бегачка
или пътищата в испания да не са така разбити като тука. обаче ако колата не е направена така както трябва, неоните стоят смешно. на мен ми харесват само на ниска кола.
или пътищата в испания да не са така разбити като тука. обаче ако колата не е направена така както трябва, неоните стоят смешно. на мен ми харесват само на ниска кола.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
- Toyota_Devil
Абе ако аз правилно съм разбрал къде колегата има идея да ги слага, може и да не е много ниска колата, просто отвън няма как да забележиш, че ги имаnewmiro написа:може да има яка бегачка![]()
1992 Toyota Corolla E10 1.3 12V (75hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
2004 Skoda Octavia 1.9 TDI (90hp)
разбрах аз, то стана ясно че и целиката му е минала мерака. а пък неони за вътре на мен ми е безсмислено.. но всеки си има тръпки:)
stay up and keep shining!!
Значи мога да ти кажа как да го направиш но според мен тези неони само ще ти пречат там и ще ги махнеш още на първата вечер защото светлината ще ти привлича погледа и може да стане и беля но н.з.
значи най-добре ще е ако пуснеш кабели от фаровете на тях има букси то за този неон не ти трябжа дебел кабел просто варжи кабела на буксите и го вкараи в купето през пакета от кабели така ще ти е най-лесно иначе може и от таблото ама ще ти се усложни защото трябва да разглобяваш таблото за да стигнеш до ключа на габаритите и там да хванеш ток ... кажи как искаш да го направиш и ще ти начертая схемичка ...
Но пак ти казван това няма смисъл по-добре като искаш да имаш неони захрани ги от запалката и сложи едно ключе за да можеш да ги включваш и изключваш когато искаш
значи най-добре ще е ако пуснеш кабели от фаровете на тях има букси то за този неон не ти трябжа дебел кабел просто варжи кабела на буксите и го вкараи в купето през пакета от кабели така ще ти е най-лесно иначе може и от таблото ама ще ти се усложни защото трябва да разглобяваш таблото за да стигнеш до ключа на габаритите и там да хванеш ток ... кажи как искаш да го направиш и ще ти начертая схемичка ...
Но пак ти казван това няма смисъл по-добре като искаш да имаш неони захрани ги от запалката и сложи едно ключе за да можеш да ги включваш и изключваш когато искаш
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия