Благодаря предварително!
Какво мнение имате за Toyota Auris?
Какво мнение имате за Toyota Auris?
Интересно ми е какво ви е мнението за Toyota Auris 1.4 (Diesel, 90hp), защото скоро ще ми доставят колата?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Ами как да ти кажа .... КУКЛА biggrin.gif Просто по друг начин незнам .... Аз имам королата 1.4 дизел и е прекрасен автомобил, а Ауриса вози по-меко дори, при по-добро вървене! Още по-голяма кукла ще е значи
А особено като се разработи след 25000км като и сложих една вълшебна кутийка и като откачи тоя дребосък.... А разхода става още по-смешен
Честно, дори да искам не мога да се сетя за нещо лошо по точно този двигател и модел....
ЧЕСТИТО колега и със здраве
Абсолютно няма да съжаляваш
P.S. Сетих се какво не ми харесва в Ауриса - това че фаровете са му лупи, но то тва не се брои много, защото при мен е професионално изкривяване laugh.gif
ЧЕСТИТО колега и със здраве
P.S. Сетих се какво не ми харесва в Ауриса - това че фаровете са му лупи, но то тва не се брои много, защото при мен е професионално изкривяване laugh.gif
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Карах един бордо авенсис, след което сега принципно карам Корола, но в момента Королата я няма и карам един черен Авенсис, който и го продавам същевременно laugh.gif А преди черния Авенсис карах Круйзер за малко, докат взема черньо
Нещо ясно ?! laugh.gif
Не сериозно - принципно карам Корола 1.4д, но сега е в бокса. А кутийката и викат PowerBox. Вярно е, че има много буклуци и от този продукт на пазара, но аз си намерих много истински продукт
Вярвате или не, колата е по-тиха, по-мека, по-пъргава значително и определено по-икономична
Разликата определено си заслужва парите, като са Made in Germany и оттам идват, имат си 3 години гаранция кутийките и при правилна поддръжка на колата не влияят на ДВГ-то лошо.
На въпроса "Защо не ги правят толкова к.с, след като го могат?" давам точен отговор - ще ви струва с 5-8хил.лв в повече - Повече мощност при дизела=повече вредни емисии - т.е. по-скъпа изпъскателна система, за да покрие евро нормите. След това отиваме на по-здрави спирачки, защото повечето мощност трябва да се контролира, а оттам и на по-сложни и скъпо окачване, което да държи колата в пътя по-лесно за ливади biggrin.gif А и хората в чужбина гледат колко к.с. са им колите, защото данъците също са доста по-високи
Ей ти тука проста сметка от над 5000лв, защо не са направили така колата
колкото до спирачките - колата си спира добре, но при по-ербаб каране се износват накладките също по-бързичко, щото много бързо ускорява biggrin.gif
Ако някой има желание, може да пробва колата, може да му се монтира на неговата кола, да покара 5-10 дни с бокса и ако му хареса си го оставя, а ако ли не - сваляме бокса и си взима ВСИЧКИТЕ пари обратно
P.S. Електроника за Тойота да се смени - т.е.
ЧИП ТУНИНГ, за повечето модели изобщо няма, освен за Круйзера, а и няма в БГ кой дори да се опита да ги направи. Иначе казано, това е единствения начин за вдигане на мощност в рамките на нормални разходи
Не сериозно - принципно карам Корола 1.4д, но сега е в бокса. А кутийката и викат PowerBox. Вярно е, че има много буклуци и от този продукт на пазара, но аз си намерих много истински продукт
На въпроса "Защо не ги правят толкова к.с, след като го могат?" давам точен отговор - ще ви струва с 5-8хил.лв в повече - Повече мощност при дизела=повече вредни емисии - т.е. по-скъпа изпъскателна система, за да покрие евро нормите. След това отиваме на по-здрави спирачки, защото повечето мощност трябва да се контролира, а оттам и на по-сложни и скъпо окачване, което да държи колата в пътя по-лесно за ливади biggrin.gif А и хората в чужбина гледат колко к.с. са им колите, защото данъците също са доста по-високи
колкото до спирачките - колата си спира добре, но при по-ербаб каране се износват накладките също по-бързичко, щото много бързо ускорява biggrin.gif
Ако някой има желание, може да пробва колата, може да му се монтира на неговата кола, да покара 5-10 дни с бокса и ако му хареса си го оставя, а ако ли не - сваляме бокса и си взима ВСИЧКИТЕ пари обратно
P.S. Електроника за Тойота да се смени - т.е.
ЧИП ТУНИНГ, за повечето модели изобщо няма, освен за Круйзера, а и няма в БГ кой дори да се опита да ги направи. Иначе казано, това е единствения начин за вдигане на мощност в рамките на нормални разходи
-
tribalistas
Re: Какво мнение имате за Toyota Auris?
Какво да ти кажа колега и аз чакам черния 1.6vvti 124 и вече без кола останах,пешеходец най-страшен.Като гледаме мненията само може да се радваме и да се надяваме,че количките ще слушат.rainbow написа:Интересно ми е какво ви е мнението за Toyota Auris 1.4 (Diesel, 90hp), защото скоро ще ми доставят колата?
Благодаря предварително!
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Ами принципно ги има на доста места, но освен при мен и в Steinbauer в София, за другите не мога да гарантирам изобщо
Steinbauer са малко скъпи, но можеш и сам да го провериш. Аз мога да ти предложа 2 варианта за Ауриса - 400 или 600лв. Това са крайните цени, а като решиш, че ще слагаш ще ти направя и отстъпка като за Тойотаджия, която е доста прилична 
Мечо а за AVENSIS 2.2 2007г. дали има такава "вълшебна кутийка" не, че в момента не върви и харчи добре, но имам и Verso 2006г. с такъв мотор и ми се струва, че се справя по добре с вървенето и разхода от Avens-а. Има и друго Verso-то е на 45000км и е 136к.с. а Avensis-a е на 5000км. и 150к.с. май трябва да и навия повечко километри и тогава да ги сравнявам.

А на колегата с новия Auris честито страхотно е да се качиш на нова кола - пожелавам го на всички

А на колегата с новия Auris честито страхотно е да се качиш на нова кола - пожелавам го на всички
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Има и за Авенсиса, има и за Версото
Но за да сложа бокс, трябва да минеш поне 25000хил.км, че до толкова някъде падат ограниченията
А Авенсиса тепърва ще се развървява и ще оправи горенето. Иначе Версо съм правил 136к.с. става 166к.с. и направо откача laugh.gif А разхода пада доста прилично на Версото, но точно колко трябва да питам, че не съм го карал много