Съвет !!!
Съвет !!!
днес като гледах гърнето на колата ми хрумна да и сложа накрайник взех си един от 5лв сложих го да видя какк ще стой и дали съответно вади некакъв звук качих се в колата и я запалих ----- звук нямаше и не ми харесваше махнах го и се качик пак в колата за да я форсирам малко на празен ход -------- от тука следва вече и питането ми
настъпих я до 4/5хил. оборота и се загледах отзаде по едно време като си я форсирах яко
от заде през ауспоха излезна някакъв черен дим ама като казвам черен не си мислете като на трактор а просто средно не много черно и не мн бяло
от какво може да е това колата е бензин и мисля че не е редно да излиза такъф дим ----- дайте ми съвети
Мерси
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
ШЕЛ?! Има ли още нормални хора дет да сипват таз презряна марка?!Toyota_DX написа:Xeku само веднъж изпуши бензина ми е 95 обикновенния от Shel
Инак изпушването едва ли се дължи на скапаняците от ШЕЛ. По-скоро в гърнето се събират сажди и кат я изпържолиш се продухват...в комбинация с малкото масълце, дет сегментите не са успели да оберат = леко изпушване...не мисля че е болка за умиране...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Ако има масло ще е сивкав пушека, а той каза черен.diver написа:ШЕЛ?! Има ли още нормални хора дет да сипват таз презряна марка?!Toyota_DX написа:Xeku само веднъж изпуши бензина ми е 95 обикновенния от Shel
Инак изпушването едва ли се дължи на скапаняците от ШЕЛ. По-скоро в гърнето се събират сажди и кат я изпържолиш се продухват...в комбинация с малкото масълце, дет сегментите не са успели да оберат = леко изпушване...не мисля че е болка за умиране...