За двигатяля
-
Peev 64
- Автомобил: тойота версо 2.0 126к.с. дизел
- Получена благодарност: 4 пъти
За двигатяля
С нищо не допринасяте да помогнете на хора в нужда, някой си чеше егото с вземане на авторитарни решения и премахване на теми по необясними причини.Разочарован съм , според мен този форум е знаещи и изпатиши да споделят опит с цел да помогнат на хора нуждаещи се от помощ, а не място за поучаване.Тук има много грамотни и разбиращи хора ,днес благодарих на еди от тях и някой скри темата.Не мисля,че тук хората на които сте помогнали се броят на пръстите на двете ръце ,но се опитватв да възпитавте като сърдити учителки.Разочарован съм драги или НЕ модератори
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 194 пъти
- Получена благодарност: 802 пъти
За двигатяля
Има тема "Обратна връзка с екипа на форума" там е мястото за сълзите, сополите и обясненията в любов.
Не виждам какво точно ти е изтрито, освен че мненията са преместени на коректните им места в съответните теми.
Не виждам какво точно ти е изтрито, освен че мненията са преместени на коректните им места в съответните теми.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...