NMTK33BX00R100509 Това е вина ако някой може да го провери. Карам Форд и там можеше да се провери, имам приятел в Мотопфое. Насочил съм се към тази марка и очаквам мнения. Благодаря.
Toyota C-HR 1.8, 122 коня мнения
Здравейте. Регистрирах се да ви попитам за въпросната Тойота 1.8 , 122 к. 2021 година. Какво да гледам, нещо за модела, болежки, скрити дефекти и т.н. Модела е хибрид, също и батерията как да разбера читава ли е?
NMTK33BX00R100509 Това е вина ако някой може да го провери. Карам Форд и там можеше да се провери, имам приятел в Мотопфое. Насочил съм се към тази марка и очаквам мнения. Благодаря.
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 67 пъти
- Получена благодарност: 124 пъти
Колата сигурно е в гаранция, поне хибридната батерия. Отивате в представителството на Тойота и я проверявате. Или намирате познат с оригинална диагностика, за да я прочете.
Що се отнася до мнение... Колкото човека питате - толкова различни мнения ще получите. Моето е изцяло положително
Що се отнася до мнение... Колкото човека питате - толкова различни мнения ще получите. Моето е изцяло положително
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23