обръщане на дирекция
обръщане на дирекция
Мнение от grishaaz » 24 Сеп 2012 17:21
колеги не можах да намеря тема за обръщане на волана на селика 2002г. някои ако знае особености за обръщането и или някои които е обръщал да пише че аз имам селика с дясна дирекция и всички части за лява но не мога да си намеря кои да го направи аз съм от Русе 

grishaaz
grishaaz
martod
grishaaz
xtreme
mirott
Re: обръщане на дирекция
Мнение от xtreme » 05 Дек 2012 16:13
Не това е за всичко. Горе долу половината ще е труда. Разбира се винаги може да се върви надолу
Както казва едно приятелче. Една работа може да се свърши бързо, евтино, качествено.Можеш да избереш две от трите опции.

xtreme
mirott
xtreme
mirott
grishaaz
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 06 Дек 2012 16:10
Това че с твоя бизнес не изкарваш по 2500лв. на седмица не означава, че няма хора, които с техния ЛЕГАЛЕН бизнес да не правят по 2500лв. на час!
До тук се говореше, че няма кой да го направи, а сега се оказа че няма кой да плаща..............
Повечето коли, които съм виждал обърнати за по 1000лв. труд при разни джамбази не стават за нищо! Винаги има нещо дето не работи, най-редовно се палят инсталации и тн. Та общо взето успех с намирането на безработен кадърен майстор
.
До тук се говореше, че няма кой да го направи, а сега се оказа че няма кой да плаща..............
Повечето коли, които съм виждал обърнати за по 1000лв. труд при разни джамбази не стават за нищо! Винаги има нещо дето не работи, най-редовно се палят инсталации и тн. Та общо взето успех с намирането на безработен кадърен майстор

Bass_Man
mirott
iovkito
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от diesel_power » 06 Дек 2012 23:20
Не мисля ,че тойотата е лесна за обръщане на дирекция ,като знам как са им инсталациите .
Имат много снаждащи букси ,от купето към мотор излизат кабели и от ляво и от дясно ,това е проблем когато компютъра е вътре и трябва да го местиш.
Преди години помагах на брат ми да си обърне дирекцията на рено лагуна 2002 г.
Там инсталацията е цяла в смисъл ,че няма снаждащи букси и само скъсяваш кабели и компютъра е при мотора.
Торпедната стена е на болтове и силикон не се налага да правиш дупки ,просто я сменяш с нормална .
Трябваше само рейка ,табло ,парно и кора за дясната врата всичко друго подлежеше на размяна и приспособяване .
Който разбира от коли бяга от такива интервенции ,защото знае какво го чака .
А тези на ,които не им пука ,че нещо нямало да проработи ,голяма работа взимат ти парите и после се оправяй .
Виждал съм обръщано митсубиши шогун и инсталацията беше пълна трагедия ,да не ти се налага да ремонтираш нещо.
Имат много снаждащи букси ,от купето към мотор излизат кабели и от ляво и от дясно ,това е проблем когато компютъра е вътре и трябва да го местиш.
Преди години помагах на брат ми да си обърне дирекцията на рено лагуна 2002 г.
Там инсталацията е цяла в смисъл ,че няма снаждащи букси и само скъсяваш кабели и компютъра е при мотора.
Торпедната стена е на болтове и силикон не се налага да правиш дупки ,просто я сменяш с нормална .
Трябваше само рейка ,табло ,парно и кора за дясната врата всичко друго подлежеше на размяна и приспособяване .
Който разбира от коли бяга от такива интервенции ,защото знае какво го чака .
А тези на ,които не им пука ,че нещо нямало да проработи ,голяма работа взимат ти парите и после се оправяй .
Виждал съм обръщано митсубиши шогун и инсталацията беше пълна трагедия ,да не ти се налага да ремонтираш нещо.
diesel_power
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru