Относно кабел под волана
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Относно кабел под волана
Става въпрос за следното преди много време човърках нещо по колата и махах кората, която е под волана. Там ми направи впечатление, че има един кабел, който идва от някъде(централната конзола) и не е включен никъде. Тогава се поогледах дали не съм го изключил от някъде по невнимание, но не забелязах да има празен жак. Снимах го пък дано някой знае за какво става въпрос. 

- Прикачени файлове
-
- 2
- 2012-03-10-085.jpg (103.19 KiB) Преглеждано 1715 пъти
-
- 1
- 2012-03-10-083.jpg (193.85 KiB) Преглеждано 1715 пъти
- iovkito
- Благодарил/а: 18 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
В близост до буксата има ли пластмаса с капаче , в която евентуално може да се сложи някакъв бутон ? И аз като разглобявах таблото , за да си монтирам халогените , попаднах на 2-3 висящи букси. С мерене с мултицета установих , че едната е за подгряване на предното стъкло , а другата излизаше от снопа кабели за огледалата , явно е за електрическо прибиране , което също нямам. Поразрови се за някоя екстра, която ти липсва.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Колата ти имали пръскалки на фаровете ?KiLLeR написа:Липсващи екстри бол - POWER HEATING, VSC, не знам тази година дали се предлага и с круиз контрол, почистване на фаровете, подгряване на седалките, DRL.
Никъде не намирам списък с предлаганите тогава максимален брой екстри... Капаче има до колкото си спомням и то май е за POWER HEATING или VSC.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
Да там е бутона за пръскалките обаче сега като глегам снимката май кабела е къс и недостига то тава място за бутона такаче това може да е и за друго .Може да пробваш даси дръпнеш ел схемите за този авенсис мисля че бяха качени в Тойота мануалс във форумаslowtraveler написа:Моята имаше пръскалки (Т22-SOL)...
Бутона бе вляво от волана до регулировката на фаровете...