сменихме свещите и пак така
проблем при авенсис д2д 2000г
- LEXUS
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Re: проблем при авенсис д2д 2000г
Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
biggrin.gif biggrin.gifLEXUS написа:Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
попринцип D4d пали малко по-бавно от обикновен TD защото трябва да вдигне налягане, нали е модерен комън рейл и пали все едно го риташ laugh.gif
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Ти пък?! Пали си от 1/2 оборот, за какво ритане става въпрос?KiLLeR написа:biggrin.gif biggrin.gifLEXUS написа:Еми бавно ще е като му липсват 2 цилиндъра biggrin.gifaxl написа:Бавно палене на авенсис д2д
попринцип D4d пали малко по-бавно от обикновен TD защото трябва да вдигне налягане, нали е модерен комън рейл и пали все едно го риташ laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Не се занимаваи с глупости колега. А онези в Тойота ще ти разплачат м....ата с констатации че си си купил най-големия боклук - бъди сигурен. И моята ме дразнеше паленето докато е изпатка стартера нацяло и замина акумулатора. След като купих нов акумулатор и ремонтирах стартера. Ела да видиш как пали. въобще не се тормози. А и все пак ако е внос трябва да посвикне с нашите "чисти" горивни смеси по бензиностанциите и да и "ливнеш" някаква добавчица зя почистване на системата. сигурен съм че и ти ще посвикнеш и колата ще се стабилизира и няма да ти прави впечатление.axl написа:Един приятел е има същата,но при него пали по бързо..
Явно ще се наложи да е карам в сервиз на Toyota в Пловдив ..
Колата е перфектна ,но това ме дразни
Ако някои има подобен проблем нека пише ...
-
rumenmitev
-
rumenmitev
И моята пали след 2-3 оборота, но пък пали стабилно, дори и след дълъг престой. Така си е откак съм я взел, дори и след ремонта на "бендикса" и смяната на акумулатора.
Изключение бяха едни периоди, когато не палеше, ама това беше заради споменатия "бендикс" и после заради SCV-тата.
Колега, важното е, че пали и след това върви нормално, не се вкарвай в приключения, само ще разбуташ колата.
Щом работи, не пипай
Изключение бяха едни периоди, когато не палеше, ама това беше заради споменатия "бендикс" и после заради SCV-тата.
Колега, важното е, че пали и след това върви нормално, не се вкарвай в приключения, само ще разбуташ колата.
Щом работи, не пипай
2001 Avensis D-4D, 2004 Avensis Verso D-4D
Не знам ама стана филм и то голям.
От три дена колата е в сервиза .
Смениха ролки ремъци ,масло ,филтри.
Викат ме да си я взема .
Тръгвам и на 100 метра избива нещо
Проверихме свещите само едната работи другите лом.
Сменихме ги .
Колата пак пали по същия начин.
Ебаси и късмета.
5 дена е карах преди сервиза и нищо и нямаше влезна там и всичко стана лом.Как става това не знам .
Направих голяма софра почерпих както си му е реда .
филтара засмука някакви боклуци .после нов пак сондата не са сетили да изчистят .. стана филм на ужасите 
От три дена колата е в сервиза .
Смениха ролки ремъци ,масло ,филтри.
Викат ме да си я взема .
Тръгвам и на 100 метра избива нещо
Проверихме свещите само едната работи другите лом.
Сменихме ги .
Колата пак пали по същия начин.
Ебаси и късмета.
5 дена е карах преди сервиза и нищо и нямаше влезна там и всичко стана лом.Как става това не знам .
Направих голяма софра почерпих както си му е реда .