Фарове Селика
-
- Обратна връзка:
Фарове Селика
Въпроса ми е,къй като карам селика т23-ка и ми се движат леко крушките тъй като ми липсва долната опора която явно фиксира движението и нагоре-надолу!Въпроса ми е,дали може да си я завзема от по-стара селика??
I am watching the rise and fall of my salvation!
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Фарове Селика
Не става много ясно какво точно ти липсва, нито пък каво имаш предвид под 'по-стара' Селика. Ако е пак Т23, то без съмнение става, но ако е предното поколение имай предвид че телата на фаровете са коренно различни. Ако е основата на крушката - само дългите са еднакви.Цветомир Марков написа:Въпроса ми е,къй като карам селика т23-ка и ми се движат леко крушките тъй като ми липсва долната опора която явно фиксира движението и нагоре-надолу!Въпроса ми е,дали може да си я завзема от по-стара селика??
-
- Обратна връзка:
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: az
Това нещо е една скоба.Цветомир Марков написа:Imam v predvid.....nali znaesh kak se zahvashta krushkata??E,ami trqbva da ima neshto koeto da q fiksira da ne se klati nagore-nadolu.Za tova pitam

Не се занимавай с глупости, направо си сложи едни такива фарове:
http://www.youtube.com/watch?v=j1MIn5S1XJI
zdravei
EVALA na kolegata,koito prepora4a saita.....golqma krasota sa tezi farove,no koi znae kolko pari sa ????
Ako iska6 vqrvai,no to4no si idvam ot garaja-dosega sam si smenql kru6kata na kasite na desniq far i sigurno 5 pati sam napusuval to4no taq plastinka,kadeto q darji.Mnogo trudno se barka ,za da se zaka4i.
A otnosno krasivite farove ot film4eto.......ami kato znam kakvi sme xorata,vse 6te ima nqkoi ne6to da ne xaresa.Naprimer vse 6te se nameri nqkoi,koito da ne mu xaresat dalgite svetlini na vaprosnite farove,za6toto ne sa KSENONOVI.
A na noviq sobstvenik-KARAI SI Q SAS ZDRAVE !!!!
sKORO 6TE ZADAM EDIN VAPROS ZA SA6TATA CELICA,NO NEKA SEDNA NA DRUGIQ KOMPUTAR,4E TUK NQMAM KIRILICA
LEKA I BEZAVARIINA O6TE VEDNAJ

Ako iska6 vqrvai,no to4no si idvam ot garaja-dosega sam si smenql kru6kata na kasite na desniq far i sigurno 5 pati sam napusuval to4no taq plastinka,kadeto q darji.Mnogo trudno se barka ,za da se zaka4i.
A otnosno krasivite farove ot film4eto.......ami kato znam kakvi sme xorata,vse 6te ima nqkoi ne6to da ne xaresa.Naprimer vse 6te se nameri nqkoi,koito da ne mu xaresat dalgite svetlini na vaprosnite farove,za6toto ne sa KSENONOVI.
A na noviq sobstvenik-KARAI SI Q SAS ZDRAVE !!!!
sKORO 6TE ZADAM EDIN VAPROS ZA SA6TATA CELICA,NO NEKA SEDNA NA DRUGIQ KOMPUTAR,4E TUK NQMAM KIRILICA
LEKA I BEZAVARIINA O6TE VEDNAJ

-
- Обратна връзка:
zdr
ami tova nai-veroyatno e edna stoika,v koyato se postavya samata kru6ka,a buksata ot snopa kabeli se mu6ka kam tazi-vaprosnata stoika.
q mi kaji ti kru6kata direktno kam buksata na kolata li q zaka4a6,ili ima6 vaprosnata stoika.
otgovori mi na tova i ako trqbva,o6te utre 6te snema ot moqta kola vaprosnata stoika i 6te q zasnema s aparata,za da q vidi6,no otkade 6te si q nameri6 posle,

q mi kaji ti kru6kata direktno kam buksata na kolata li q zaka4a6,ili ima6 vaprosnata stoika.
otgovori mi na tova i ako trqbva,o6te utre 6te snema ot moqta kola vaprosnata stoika i 6te q zasnema s aparata,za da q vidi6,no otkade 6te si q nameri6 posle,

-
- Обратна връзка:
здравей
Здравей,
специално сам си играл да демонтирам крушката с въпросния "преходник" ,за да можеш да го видиш.
Попитах един приятел и той ми каза,че ставало от старата СЕЛИКА,но АЗ ЛИЧНО НЕ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ Е ТАКА .
Пиши какво си направил по въпроса
Дай на лична един имейл,за да ти пратя снимки,че не мога да намаля размера на снимките
специално сам си играл да демонтирам крушката с въпросния "преходник" ,за да можеш да го видиш.
Попитах един приятел и той ми каза,че ставало от старата СЕЛИКА,но АЗ ЛИЧНО НЕ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ Е ТАКА .

Пиши какво си направил по въпроса
Дай на лична един имейл,за да ти пратя снимки,че не мога да намаля размера на снимките
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 104 пъти
- Получена благодарност: 191 пъти
Re: здравей
http://www.picbg.net/login.php - дай да ги видим всички!mar29 написа: Дай на лична един имейл,за да ти пратя снимки,че не мога да намаля размера на снимките
-