P.S. Естествено ако някой има добра оферта също може да каже, бих се доверил на непознат от форума,но не и на автокъща
Toyota ili ... ?
Toyota ili ... ?
Здравейте,от няколко дена търсим с приятелката ми кола за нея,нещо до към 5-6000 лв. Аз естествено се опитах да я убедя (като пристрастен и много доволен от марката) да си вземе Тойота,но за тези пари се предлагат или много стари или със съмнителен произход и доста превъртян километраж(най-малкото).Някак си успях да я склоня за Ярис,но цените в Тойота са доста високи(говоря за Ярис 2001/2/3), а не бих се доверил на автокъща. Като не успяхме да намерим подходяща Тойота се спряхме на Mitsubishi Colt 2001г. 1.3 бензин 82к.с. и тя много я хареса,но освен обичайното "щом е японска е здрава" други отзиви не съм чувал.Моля ако някой има мнение,опит или инфо да сподели дали избора е добър и ако не - защо. Благодаря предварително.
P.S. Естествено ако някой има добра оферта също може да каже, бих се доверил на непознат от форума,но не и на автокъща
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
Не държа да е японска,но все пак неслучайно им се носи славата на здрави,а и съм много доволен от моята Тойота.Трябва ни нещо малко,здраво и икономично за града,колкото да ходи на работа,но да не се налага през седмица да влиза в сервиз.Изключвам вариантите Fiat,VW,Alfa и т.н. с които са пълни всички автокъщи.Не разбирам много от коли,но като съдя по моята искам да е нещо подобно. 
Lexus IS 250
Lexus IS 250
Аз лично бих ти предложил Ауди А3 1.6, 1.8, 1.8Т, 1.9ТДИ... 98/99/00... доста са здравички, икономични и биха подхождали на девойка. Идват с всички екстри за модела като климатроник и ел. пакет. 2000г идва фейслифта, а след него като стандарт има и ESP, пълен ауточек на колата и разни други благинки.
Ти пак не се чуваш какво говориш ,хем голф ,хем ауди ,а разходи като на мерцедес е няма как да стане т'ва laugh.gif laugh.gif laugh.gifDizzle написа:А3 късат ремъци на поразия и поддръжката е скъпа имам няколко познати с такива.. Тва си е голф с купе на ауди,само дето разходите са като за мерцедес
Конкрето за А3-то боди частите са като на ауди ( но не е нещо невероятно скъпо) ,а останалата част Мотор ,ходова част всичко е като на г4 демек евтинджос .Никога не съм чувал да късат ремъци ....
И все пак - и двамата си ги бяха взели много евтино и това им излезе през носа после,явно не е трябвало да гонят тънкото - оттам ми идват впечатленията.Също така преди няколко дни пробвах едно 1.9тди 90к.с. автоматик и беше много спънато сякаш половината коне бяха умрели.На ръчка предполагам се държи по добре? И ако наистина сте доволни и това са били некви изключения бих се замислил за А3 щом не е скъпа поддръжката..
Lexus IS 250
Lexus IS 250