Така се бях натъжил, че съм объркал лентовия кабел, как се зарадвах сега като ти прочетох коментара, да си жив и здравjblaze написа: ↑23 Фев 2020 02:24 Предполагам ще е от помощ на хората след мен, че когато се свали стария кабел трябва да се прехвърли датчика за положение на волана (89245-52030), а не като мен да си мисля, че съм поръчал грешен лентов кабел, защото има една букса по-малко и да сглобя всичко обратно. Чак като видях този клип за Субару (1:1 е всичко с Рав-ката) разбрах за прехвърлянето на датчика и хайде отначало, но този път успешно.
RAV4 XA30 D4D 2008 - Не работи Cruise и Traction Control ?
-
- Получена благодарност: 2 пъти
-
- Автомобил: RAV4 2.2 D4D 136кс 2007г
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
@vasild с известно закъснение виждам поста ти. Радвам се, че съм бил от помощ. 
Наложи се отново да сменям кабела, че зимата започна ту да работи управлението на радиото от волана, ту не и поръчах нов от китайците. Обаче като дойде, колата спря да прави проблеми и изчаках да се постопли времето. И така допреди 4-5 дни, когато започна и съобщение за еърбега, нито бутоните за радиото работеха, нито темпомат.
Днес смених кабела и всичко заспа. Покарах 15 мин колата и всичко работи както трябва.

Наложи се отново да сменям кабела, че зимата започна ту да работи управлението на радиото от волана, ту не и поръчах нов от китайците. Обаче като дойде, колата спря да прави проблеми и изчаках да се постопли времето. И така допреди 4-5 дни, когато започна и съобщение за еърбега, нито бутоните за радиото работеха, нито темпомат.
Днес смених кабела и всичко заспа. Покарах 15 мин колата и всичко работи както трябва.