Счупено рамо на задна чистачка на Ярис

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от scorpion » 18 Яну 2010 09:59

Iglichka написа:Мерси колега, ще го преживея :thumbsup: По законите на Мърфи каското ми изтече миналата седмица, но докато се наканя да го подновя... Не мисля, че съм спряла където не трябва, може би просто ловешката ми регистрация е подразнила някой от културните софиянци...На мой познат му нарязаха гумите, на друг му счупиха страничните огледала... Явно това е нормалнално явление, и не трябва да му се обръща внимание.
Съжалявам за проблема. Мисля, че е поправим без да се влагат толкова нерви и емоции, вкл. и квалификации по адрес на софиянците. За простотията и човешката злоба и мерзост няма нито място на раждане, нито адрес на пребиваване.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 18 Яну 2010 10:15

diver написа:Подозирам че липсата на снимки и протокол от маркировката, ще бъде основание за неплащане от страна на застрахователя при възникнало събитие.... Прочети си внимателно условията на договора, да няма после - що така бе миме....
протокол от маркировката както казах по-горе имам. а и драскотините ги минах вече на края на втората година, без да имам снимки в началото й, а сега на третото каско пак без снимки минах стъклото. проблеми никакви.
да ти кажа честно, подозирам тва минаване метър заради лизингодателя. щото има застраховани при тях 50к коли /това брокера ми го каза/ и явно избягват да правят проблеми. за нито една щета нямах протоколи от КАТ, включително и за най-голямата ми - изцяло потрошена задна броня и стоп. пиша в заявлението не знам кво стана, намерих я така на паркинга /то в случая така си и беше де/, виках КАТ не дойдоха, и тва е. затова и се отказах да си погася лизинга изцяло, въпреки че ми се отдаде възможност.

Аватар
WingZero

Мнение от WingZero » 18 Яну 2010 10:23

diver написа:
satman написа:На Ауриса съм с З-та година Каско.При подновяване никога не са ми гледали колата.
Съмнява ме да има застраховател, който при всяко подновяване да не снима пак колата....

Я сподели кой е тоя застраховател дето 3 години не гледа за дерюги, градушка и подобни гадости?!
ДЗИ - ярето е маркирано за целия линзигов период - тоест до 2012

Аватар
D4D

Мнение от D4D » 18 Яну 2010 10:25

scorpion написа:... квалификации по адрес на софиянците. За простотията и човешката злоба и мерзост няма нито място на раждане, нито адрес на пребиваване.
Абсолютно съгласен! Не взимам страна, въпреки че съм (поне) 4то поколение софиянец, сега живея в Плевен. Колата ми е със софийска регистрация и данъка ми е със 80 лв. по-висок, отколкото ако е регистрирана тук. Затова разбирам софиянците, че се дразнят на коли с "чужда" регистрация, но не можеш да си сигурна, че не е дело на някой от "новите" софиянци. Затова нека не зачекваме темите за "софийското жителството" или "селяни vs. граждани".

Публикувай отговор