Съжалявам за проблема. Мисля, че е поправим без да се влагат толкова нерви и емоции, вкл. и квалификации по адрес на софиянците. За простотията и човешката злоба и мерзост няма нито място на раждане, нито адрес на пребиваване.Iglichka написа:Мерси колега, ще го преживеяПо законите на Мърфи каското ми изтече миналата седмица, но докато се наканя да го подновя... Не мисля, че съм спряла където не трябва, може би просто ловешката ми регистрация е подразнила някой от културните софиянци...На мой познат му нарязаха гумите, на друг му счупиха страничните огледала... Явно това е нормалнално явление, и не трябва да му се обръща внимание.
Счупено рамо на задна чистачка на Ярис
-
- Получена благодарност: 1 път
протокол от маркировката както казах по-горе имам. а и драскотините ги минах вече на края на втората година, без да имам снимки в началото й, а сега на третото каско пак без снимки минах стъклото. проблеми никакви.diver написа:Подозирам че липсата на снимки и протокол от маркировката, ще бъде основание за неплащане от страна на застрахователя при възникнало събитие.... Прочети си внимателно условията на договора, да няма после - що така бе миме....
да ти кажа честно, подозирам тва минаване метър заради лизингодателя. щото има застраховани при тях 50к коли /това брокера ми го каза/ и явно избягват да правят проблеми. за нито една щета нямах протоколи от КАТ, включително и за най-голямата ми - изцяло потрошена задна броня и стоп. пиша в заявлението не знам кво стана, намерих я така на паркинга /то в случая така си и беше де/, виках КАТ не дойдоха, и тва е. затова и се отказах да си погася лизинга изцяло, въпреки че ми се отдаде възможност.
ДЗИ - ярето е маркирано за целия линзигов период - тоест до 2012diver написа:Съмнява ме да има застраховател, който при всяко подновяване да не снима пак колата....satman написа:На Ауриса съм с З-та година Каско.При подновяване никога не са ми гледали колата.
Я сподели кой е тоя застраховател дето 3 години не гледа за дерюги, градушка и подобни гадости?!
Абсолютно съгласен! Не взимам страна, въпреки че съм (поне) 4то поколение софиянец, сега живея в Плевен. Колата ми е със софийска регистрация и данъка ми е със 80 лв. по-висок, отколкото ако е регистрирана тук. Затова разбирам софиянците, че се дразнят на коли с "чужда" регистрация, но не можеш да си сигурна, че не е дело на някой от "новите" софиянци. Затова нека не зачекваме темите за "софийското жителството" или "селяни vs. граждани".scorpion написа:... квалификации по адрес на софиянците. За простотията и човешката злоба и мерзост няма нито място на раждане, нито адрес на пребиваване.