Откраднат авенсис - комби С 1899 НР
Откраднат авенсис - комби С 1899 НР
Мнение от Гост » 02 Ное 2005 17:31
Сив металик, комби, с боядисан в сиво парктроник, много красиви джанти 17 - ки с гуми 235/17/45.Тойотата беше и с ТТЕ пакет - прагове и брони.Под задната броня има една пластмаса, която обикновено е черна, в случая беше сива.На задния капак има и една никелирана лайсна, пак допълнително поръчвана.Мисля че повечето комбита нямат такава.Спортен филтър К&N............
Ако не го върнат срещу откуп , едва ли ще бъде сив.Жалко за колата.Отгоре на всичкото са я отмъкнали и супер лесно: баща ми я оставил работеща и се отделил от нея на половин метър за вестник и някой се качил и газ.Колата е прибрана някъде и се подготвя най-вероятно за новия собственик.
Гост
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 02 Ное 2005 21:40
juri_galev
Re: Откраднат авенсис - комби С 1899 НР
Мнение от cj » 02 Ное 2005 22:13
На авенсисите номерът на шасито изписан ли е така, че да се вижда на таблото през предното стъкло от вън? Ако публикуваш номера, в случай, че колата остане в БГ, е възможно някой от нас да я разпознае... примерно в автокъща! ...ама едва ли ще я пласират цяла в БГ.
2007 Субару Импреза STi
cj
Мнение от RogueT » 06 Ное 2005 16:09

cj, доколкото знам не се вижда през стъклото номера на шасито, има го изписан на алуминиева табелка която се вижда като се отвори шофьорската врата.
такива коли не се срещат много често ж БГ, така че шанса да се намери ми се струва приличен. дано съм прав!
сигурен съм че колата е застрахована (при лизингова е просто задължително), какъв е отговора от страна за застр. компания?
RogueT
Мнение от ToyotaFan » 07 Ное 2005 08:03
сигурен съм че колата е застрахована (при лизингова е просто задължително), какъв е отговора от страна за застр. компания?[/quote]
много се страхувам, че застрахователите в този случай могат да се запънат... колата е била оставена работеща и отворена, т.е. елате ме подкарайте... хващат се за всичко, стига да има възможност да не платят! дано не се окажа лош пророк...
ToyotaFan
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение от PAKETA_1 » 07 Ное 2005 08:39
Миналата година на 1-ви Януари правихме офроуд приключение: Аз с на баща ми Субару-то, Кану с на майка си ТТ-то и Ванко с една Импреса...Слава Богу всичко се размина с смачкано Субару и Лорда с уплаха (даже не му ляха куршум обаче)...А застрахователите знеха това: "Кара си баща ми към работа, и изведнъж една сърна изкача пред колата - ха наляво ха на дясно и в канавката - рефлекс, кво да правиш - пък то е животно, и то душичка носи..." Платиха, оправиха я и тва е...
PAKETA_1
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Откраднат авенсис - комби С 1899 НР
Мнение от Japanese_fever » 07 Ное 2005 09:07

Ebi im majkata, ako ne moje da se nameri lujete zastrahovatelite i si vzemete parite, 4e da si vzemete drug Avensis, mamka im negodna!
Dano puknat vsi4ki takiva kopelenca ...

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
cj
RogueT
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение от PAKETA_1 » 09 Ное 2005 00:46
Bashta mi karashe pizza s edin 88-ma Tercel. I toi taka ostavil ia s kluchvete pred edin blok i samo do vhoda otishal i chul kak mu tragva kolata...niakvi hlapeta ia vzeli i ofeikali. Toi zvani v policiata i za 1 chas ia nameriha. Prosto chengeto ia vidialo i kato pusnal sirenite oneia spriali kolata i izbiagali ...i chengeto kato gi vidial che sa deca vaobshte ne tragnal da gi goni...v kolata ni biaha ostavili diskmen i niakvi rap diskove...taka che i v Amerika moje da se sluchi
PAKETA_1
RogueT
kakvo se pravi pri kazba na kola
Мнение от AEGIS » 23 Яну 2006 11:30

Ta izvoda e - ako se sluchi zvunete na kolkoto kompanii namerite TAXI i vikaite nagrada
AEGIS
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 23 Яну 2006 15:27

juri_galev
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru