Европейска гаранция има ли?!
vessonik
jim_beam
Джамбазов
Мнение от vessonik » 23 Фев 2009 18:29
Как да се сдобие човек с такава ако купува автомобил от Европа? В Испания, Холандия и др. цените на новите автомобили вече са под тези на българските "представители"... Пак търгуваме по български!Джамбазов написа:Европейската гаранция важи при валидна за европа сервизна книжка.

vessonik
Мнение от rudolf » 24 Фев 2009 00:28
ми вносителя не е инкейп,а и където няма оборот се работи на надценка..(така си мисля),,,ти сещаш ли се за нещо което тук е по евтино??? 800-850 грама бензин за цената на 1 литър или сирене от палмово масло или колбаси без месо или менте което купуваме за оригинално е по евтино от оригиналното или комуникацийте,,,или стоки дето са прескочили митницата??vessonik написа:Как да се сдобие човек с такава ако купува автомобил от Европа? В Испания, Холандия и др. цените на новите автомобили вече са под тези на българските "представители"... Пак търгуваме по български!Джамбазов написа:Европейската гаранция важи при валидна за европа сервизна книжка.
rudolf
поне Интернет
Мнение от mirchevbg » 24 Фев 2009 00:43
Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен

mirchevbg
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Re: поне Интернет
Мнение от Ael » 24 Фев 2009 10:46
Аха и не си съгласен за мобилните оператори колко са "евтини" пък да не говорим за бтк монополиста кви сметки се плащат за стационарен телефон. А това че навънка за 40-50 кинта имаш цифрова (кабелна няма), интернет ,телефон , мобилен и кво ли не още включени в един пакет общо не е хич евтино според мен да ... Да ама не. Тука само интернета за да ти прилича на нещо плащаш 40лв ,да не говорим за останалите неща.mirchevbg написа:Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен

Ael
Мнение от rudolf » 24 Фев 2009 20:33
аз всъщност незнам тук на кое се вика цифрова телевизия,,,не разбирам много,но сателитен приемник с аналоговия изход към тв е бг стандарта за цифрова телевизия...Ael написа:Аха и не си съгласен за мобилните оператори колко са "евтини" пък да не говорим за бтк монополиста кви сметки се плащат за стационарен телефон. А това че навънка за 40-50 кинта имаш цифрова (кабелна няма), интернет ,телефон , мобилен и кво ли не още включени в един пакет общо не е хич евтино според мен да ... Да ама не. Тука само интернета за да ти прилича на нещо плащаш 40лв ,да не говорим за останалите неща.mirchevbg написа:Така че за глава Комуникации* не съм много съгласен
rudolf
Bass_Man
jim_beam
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 25 Фев 2009 01:01
Това е така само за големите градове и за peering-а . Ама външния е доста зле все още , а в провинцията на повечето места и ADSL не върви . Или ако върви е с великите 128кбит .mirchevbg написа:Интернета ни е на 20 място в света по качество........................
Иначе с Рудолфо говорихме за DVB-S . DVB-T има експериментално излъчване от старата кула и в скоро време трябва всичките да преминат на нея . Така , че няма да се забавиме много .
Bass_Man
Мнение от rudolf » 25 Фев 2009 01:52
\Bass_Man написа:Цифрова телевизия е тази телевизия , която се излъчва и приема в цифров вид. А ти на място къде си я включваш е друг въпрос
.
Има и цифрови и аналогови сателитни приемници .
идеята ми е за бг услугатите/ стандартните сатлитни приемници на булсатком и итв партнер,,,които осигуряват цифрова телевизия до моя телевизор,,,на какъв вход ми осигоряват достапа- цифров или аналогов??--в всички форуми чета че предлагат само аналогови,,което значи ,че получават цифров сигнал и ми го конвертират в аналогов,преди да влезе в тв-то..
иначе аз в момента ловя /явно този експериментален сигнал и гледам цифрова телевизия с вътрешна антена-двойно телескобче,,...качеството е извънземно за телевизор с вътрешна антена и без прияка видимост към кулата,,,,,рядко има сривове,,
rudolf
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 25 Фев 2009 02:19
Идеята на цифровото , като преносна среда е , че е по-устойчиво на шумове и по-добре се запазва оригиналното качество до крайната точка. А на място вече където имаш 2-3 метра кабели няма никакво значение дали е цифров сигнала или е аналогов .
Bass_Man
Мнение от rudolf » 25 Фев 2009 02:41
аз не разбирам много,,,начи аз съм в грешка,,макар че като имам телевизор с цифров тунер,не виждам причина от това конвертиране.Bass_Man написа:Ами то принципно няма ососбенно голямо значение дали е на аналогов или на цифров изход телевизията при положение , че е дошла до теб .
Идеята на цифровото , като преносна среда е , че е по-устойчиво на шумове и по-добре се запазва оригиналното качество до крайната точка. А на място вече където имаш 2-3 метра кабели няма никакво значение дали е цифров сигнала или е аналогов .
рекламата трябва да бъде,цифрова телевизия до вашия дом,или качествен сигнал,,но не и цифрова телевизия,щом не може да си я вкл=ча в цифровия тунер.,,как и да е,,,бос съм.
rudolf
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 25 Фев 2009 06:10

Vesko
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru