СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Рудолфо вземи поне напиши някоя книга да изкараш някой лев от тия историй дето съчиняваш
. А не само по срещите да викаш " еми тя мойта е чист дизел и не казвам за колко я взех" biggrin.gif . И да разпитваш Митоко защо произвдителите не пристъпват към алтернативни източници на енргия , като например Водород
.
Re: ..
Баси как ги нареди. :)rudolf написа:който не е присъствал да не съжалява..отново пълен провал.
кики не донесе клещите които беше обеща,,,всъщност не донесе нищо,,,всъщност почерпи само мен с две пърчета от пържола защото тоя път случихме смяната с готвача.първото пърче беше добро,но второто беше една жила която той беше оставил и нямаше да яде...всъщност сега като се замисля той не ме почерпи а аз си ги изпросих,,,не почерпи НИКОГО!!!
митоко пак много се изложи и пак пред всички,,отричаше всякакви заченек на размисъл относно автомобилостроенето ,като се аргументираше че роботите и компютрите щом така са го измислили значи е най умно,,щото роботите били по умни wacko.gif никой не му противоречеше,а всички се съгласявахме с разбиране laugh.gif
ивобокс- не доведе нито сестра си нито приятелката си, с което допусна срещата да изглежда скотска и еднополова,аз обясних на барманката че не сме сбирка на джемини,и попадението на тошко миналия път е било само солова акция:)
басс-ман отново вдигаше нейстова патърдия и и доминираше с децибели над събеседниците си.не преставаше да занимава всички с ръчните си скорости, и държеше всички да разберът че супрата му не е автоматик biggrin.gif
мето отново мълчалото следеше излагацията на околните ,докато преждевременно не му званнаха от вкъщи да се прибира
дессс отново не изненада никой с несериозното обещание за изненада,а дивера демонстрира за сетен път антисоциалния си характер,като не дойде....
катастрофаааа
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
- Bass_Man
Имам !rudolf написа: ми например явно още не е оправдано,,,ти имаш ли представа себестойността на добиване на водорода,каква е,,,неудобства свързани с съхранение и експлоатация??...чесно казано не мисля че себестойността на самия нефт е голяма..дори според мен изкуствено е занижена....митоко няма как да ми го каже това-защото роботите още не го бяха осведомоли:)
- Bass_Man
Пробвай с метан тогаваrudolf написа:че аз си имам кола на пропан,,,на извънградско ми е същото ,,,градско ми е с около 3 лева на 100км по евтино,,но двойно не е...Bass_Man написа:Дали , акто ти споделя ще минеш да водород ? Всъщност ме съмнява да минеш и на пропан-бутан въпреки , че е два пъти по-евтино в момента !rudolf написа: е не е ли време да ги споделиш с колегите и да минем на водород?
- Georgimitrovich
Re: ..
rudolf написа:който не е присъствал да не съжалява..отново пълен провал.
........
леле кво направи ве човече, аз от одавна не бях чел темата и се си мислех че при вас срещите приминават доста весело
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300