Суперска срещичка. Много стари и нови муцини се събрахме. Благодаря ти Кики за подаръкаKiki написа:Абе Вие двамата, какво разисквате Деската ние докато сме на срещата на ЕКОто? Да знаете каква хубава среща направихме!Бяхме се събрали много хора. Тойоти, майтапи.... екстра!biggrin.gif
по-добре предупреди преди да дойдеш. Толкова хора се събрахме в очакване и ти да дойдеш, иначе по 5-6 човека, до 10 biggrin.gifdesSs написа:въъъ плашите ме laugh.gif мисля скоро да се натреса, ама без предупреждениеbiggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:хич не ми хареса,, бяхме много хора и не можеше с никой да проведа задълбочен разговор,,всички се познавахме и не завързах едно ново приятелство,,,много хора умишлено демонстрираха по добра техническа култура което ме подтиска и дразни,,кики беше разподарил отверките преди да дойда,,,беше донесъл по малко комплекти с което провокира интриги,завист и ревност сред колегите,,бад док ми подари неговия комплект -но ми го развали кат си взе точно тая отверка дет най ми трябваше,,дессс ни излъга ,че ще дойде, не ходихме до витоша,и не можах да демонстрирам пред никой страхотните качества на шкодата
Всички доволни, само той не е! Това е винаги!joro_206 написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:хич не ми хареса,, бяхме много хора и не можеше с никой да проведа задълбочен разговор,,всички се познавахме и не завързах едно ново приятелство,,,много хора умишлено демонстрираха по добра техническа култура което ме подтиска и дразни,,кики беше разподарил отверките преди да дойда,,,беше донесъл по малко комплекти с което провокира интриги,завист и ревност сред колегите,,бад док ми подари неговия комплект -но ми го развали кат си взе точно тая отверка дет най ми трябваше,,дессс ни излъга ,че ще дойде, не ходихме до витоша,и не можах да демонстрирам пред никой страхотните качества на шкодата
това се казва мнение.Паднах от смях.
Колега, добре дошъл. Ние се събираме всяка неделя на бензиностанцията на ЕКО на бул. "България" от 18 часа. Заповядай, ще ни е приятно да се запознаем.Lazar2005 написа:здравейте купих си наскоро една 1.3 12в доста стара тойотка за из града и сега се залавям с ремонтите но общо взето е много здрава и съм доста доволен от нея та нов съм тук това ми е 1вият пост и искам да попитам кога е следващата среща на тойота за да дойда и аз да поразпитам малко да се запозная с колегите и така
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта