Идеята на КИТ-а е, че си идва с мап-а на къде 170 коня на гумите. За ежедневка би трябвало да стигат.Japanese_fever написа:Got it.diver написа:Е си си мисля, че съм доволно кадърен да отвия и завия 20 болта....Japanese_fever написа:+ cenata za instaliraneto mu.
Kolko shte ti vzemat sredno v BG serviz da ti slojat edin turbo kit?
p.s.
Kakto se vijda avtora na temata ne moje sam da si go instalira sam.
A nastroikata posle kolko shte izleze?
Az pod instalirane imah vpredvid da po4ne da se kara sled tova, a ne da se hodi po drugi maistori da mu go nastroivat, t.e. full service.
T20 za ili protiv TURBO
Мнение от diver » 28 Дек 2008 11:01

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- kolio_spawn
Мнение от kolio_spawn » 28 Дек 2008 12:56
Otnosno po-golemiq dvigatel,osven 2.0 174hp ot su6tata celica,kakvo drugo moje da se prisadi ? iii ako ne turbo ili po-golqm dvigatel kakvi promeni moga da napravq za da uveli4a konskite sili (4ip,olekotqvane,novi valove) kakvo bihte me posavetvali da napravq.
kolio_spawn
Мнение от diver » 28 Дек 2008 19:28
чип за тази трудно. Пиджбек или стендалоун за сместа, дюзи, помпа и по-агресивни валове, филтри и по-голяма изпускателна система. Всичко това за съжаление е скъпо а резултата е 30-40 коня....С турбо се правят повечко коне за по-малко пари...kolio_spawn написа:Mersi za vsi4ki mneniq do tuk,makar da nesum saglasen s nqkoi tvurdeniq,4e motora 6te se s4upi ako sloja turbina. Jivota mu 6te se sakrati,no ako se napravi vsi4ko kadurno,nemislq 4e 6te go s4upq.
Otnosno po-golemiq dvigatel,osven 2.0 174hp ot su6tata celica,kakvo drugo moje da se prisadi ? iii ako ne turbo ili po-golqm dvigatel kakvi promeni moga da napravq za da uveli4a konskite sili (4ip,olekotqvane,novi valove) kakvo bihte me posavetvali da napravq.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 29 Дек 2008 03:13
Нямаш си на идея дори колко трудно се постига ефекта на това просто изречение .kolio_spawn написа: ............Jivota mu 6te se sakrati,no ako se napravi vsi4ko kadurno,nemislq 4e 6te go s4upq.............
Иначе ако това китче верно е тези пари и е болт-он взимай го и не мисли за нищо друго !
Но от него нагоре нещата ще загрубеят много сериозно !
Bass_Man
diver
- kolio_spawn
Мнение от kolio_spawn » 06 Яну 2009 14:00
До колкото колицата определено ще се прави нещо.Благодаря ви за мненията,помогнаха ми да се ориентирам що годе.Сега остава да възстановим малко след празниците и да се почва човъркането biggrin.gif biggrin.gif .Ще ви осведомявам когато започна работата ии дано успявате да ми помагате с някои въпроси

kolio_spawn
Мнение от manqk » 17 Яну 2009 12:48
togava pravi kakvoto si re6il
manqk
Bass_Man
diver
Bass_Man
diver
Bass_Man
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 18 Яну 2009 05:49
diver написа:аз пък мисля че и хабер си няма за какво говори...Bass_Man написа:Май говориш за 3S-GE . A 3S-GTE си е с турбо .

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- martod
Мнение от martod » 18 Яну 2009 11:45
Има ги бе колега....Само 350 евра струват.....http://cement1000.hit.bg/..... laugh.gif laugh.gif laugh.gifdiver написа:
Ииииии где ги тези чипове с по 15% (на 140 коня +21) на 500лв за бензинова тойота?!
martod
- kolio_spawn
Мнение от kolio_spawn » 21 Яну 2009 02:20
Имам 2 въпроса дали може да се монтира 3S-GE на мястото на 7a-fe и дали буталата на 7а-fe двигателя ще издържат на турбо и ако да то на колко бара трябва да "духа".
Мерси предварително.
kolio_spawn
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru