730 + 170 = 900rudolf написа:днес каспар ми предаде 170 лева от пловдив,,,утре ще с епомъча да ги пратя на колегата проскрипт.Me4oKyX написа:И в мен още 100лв - 730лв![]()
pro - ще ти ги пратя по сметка, ако не мога да скоча до София тия дни....
А какво стана с предаването на всичко закупено?!? Сам ли ще ходя ???
десс общо взето сумата е +- известан,,,чукни да видим с 800 лева ,за какво можем да участваме в рънерс?
Помощ за дом за сираци 2008/2009
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
трябваше да ги дам снощи на теб и щеха да станат 900+170=1070,,,,бе миток, тия са смятани..mitoko написа:rudolf написа:днес каспар ми предаде 170 лева от пловдив,,,утре ще с епомъча да ги пратя на колегата проскрипт.Me4oKyX написа:И в мен още 100лв - 730лв![]()
pro - ще ти ги пратя по сметка, ако не мога да скоча до София тия дни....
А какво стана с предаването на всичко закупено?!? Сам ли ще ходя ???
десс общо взето сумата е +- известан,,,чукни да видим с 800 лева ,за какво можем да участваме в рънерс?
730 + 170 = 900
лудница
звъннах на услуги в крайна сметка, щото ми писна, оказа се, че телефоните са сменени. звъня на новия - директорката нова
ама никой не ни е изпреварил, нуждата от маратонки е налице. уточнихме нещата и с якетата. свързах се и с Ранърс, чакам да ми се обадят за тия пари какво можем да купим. добре че имат склад и във Варна, че с тоя в Търново не знам как щяхме да се организираме.
това е общо взето
това е общо взето
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
благодаряtoyoda_nippon написа:desSs,заслужаваш поздравления за ангажираността. Дано всичко продължи без проблеми и зарадваме децата!
п.п. какво решихте, някой ще ходи ли лично до дома, или ще ползваме куриер? мечо?
Който има намерение да пуска още някаква сума към мен или ми е пуснал ЛС, но не го е направил, ако не може днес до към 15 ч. или утре до обяд ако е през СиБанк - да не превежда - че в петък по принцип ще се ходи на пазар и няма смисъл - ще трябва да ви ги връщам!!!!!
Утре официално публикувам парите, които са в мен, а това трябва да са от страната, София и Пловдив - в момата по-горе, явно има сума от някой друг от Варна - така, че ако не е проблем, Дессс драсни и ти някой ред - колко пари има в теб, че аз съвсем им изгубих края - все още получавам ЛС-а за сметка-за превод.
Ако някой ми е пратил ЛС и не е превел - моля, ако не може да изпълни горните условия, да запази лептата за догодина или за следващата кампания, когато и да е тя! - като я актаулизира със съответната лихва
Утре официално публикувам парите, които са в мен, а това трябва да са от страната, София и Пловдив - в момата по-горе, явно има сума от някой друг от Варна - така, че ако не е проблем, Дессс драсни и ти някой ред - колко пари има в теб, че аз съвсем им изгубих края - все още получавам ЛС-а за сметка-за превод.
Ако някой ми е пратил ЛС и не е превел - моля, ако не може да изпълни горните условия, да запази лептата за догодина или за следващата кампания, когато и да е тя! - като я актаулизира със съответната лихва
в мен са парите на двама съфорумци, приятелката ми, и моите - общо 120 лева
лелеее Ранърсите са железни
сега ми звънна момчето от варненския офис, всичко е готово. от техния офис пък ще ни дарят кашон с термо-чорапи, и домашни пантофи и чехли
в петък ще отидем да ги вземем, тъй като аз утре съм заета. ако останат излишни пари, като преведени по-късно, може да купим някакви лакомства...ще я мислим, в зависимост от това колко лева са.
лелеее Ранърсите са железни
в петък ще отидем да ги вземем, тъй като аз утре съм заета. ако останат излишни пари, като преведени по-късно, може да купим някакви лакомства...ще я мислим, в зависимост от това колко лева са.
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Краси, сигурен съм, че не съм единствения Петър във Форума, ама мен ли визираше или някой друг ?!? Защото аз реално не съм помогнал с кой знае кво....
А още по-тъпо ми е, че наистина сме над 4000 потребителя - дори само 2000 от тях да бяха дали по 1лв, щяхме се събрали пъти повече пари
Толкова ли нямате по 1лв свободен бе, колеги ????????!
Казвайте кога ще ги караме нещата сега, за да можем и превоза да организираме! Че ако и това не направим, направо ще си блъсна главата в някоя стена, честно!

Казвайте кога ще ги караме нещата сега, за да можем и превоза да организираме! Че ако и това не направим, направо ще си блъсна главата в някоя стена, честно!
мечо, освен теб, не съм видяла друг да е изявил желание да ходи до дома. тъй че ако смяташ да го правиш, казвай преди колегата да е пратил нещатаMe4oKyX написа:Казвайте кога ще ги караме нещата сега, за да можем и превоза да организираме! Че ако и това не направим, направо ще си блъсна главата в някоя стена, честно!![]()