не се оплаквай нали си хапна добре! На мен ми допадна мястото! Другия път пак тамBass_Man написа:Ми нормално си протече срещата , малко късно дойде хапването biggrin.gif ама ко да се прай за сметка на това имаше пуканки и стъргалки за стъкла.

Екстра , ама да е в събота и да идваме с такситаKiki написа:Ами тогава да правим срещите от 21.00ч., за да си и хапваме да не умираме от глад!Bass_Man написа:Мани , че още ми е тежко !b0by написа: не се оплаквай нали си хапна добре! На мен ми допадна мястото! Другия път пак там
Иначе визирах Кики , че човека си умря от глад.
По принцип нямам нищо против бензиностанцията, ама това си е бензинистанция, а и на мен ми се иска да има нещо по-така за хапване и пийване, пък и с такси да се ходи ако ще да е! На мен са ми приятни хората, а защо да не е приятна и обстановката? Отлеждайте се за някое приятно местенце, съответно и с паркинг и да е в централната част, за да е удобно на всички!Martinco написа:Мен лично не ме изкефиха тези столчета и слабото обслужване.Предпочитам да си седна,да си хапна и да пийна със салатка.
мен повече ми харесва в екото,,,в кукуша имам чувството че съм сложил още 15 години на ЕГН-то кат отида вътре,,,,Martinco написа:Мен лично не ме изкефиха тези столчета и слабото обслужване.Предпочитам да си седна,да си хапна и да пийна със салатка.
Ще те завърти тебе въртящият момент!rudolf написа:а аз декларирамнай-отговорно,че кики още нищо не ми е подарил и го приемам като лично отношение заради което НЯМА- и моля и другите колеги солидарни с мен- да не му разяснят за въртящия момент![]()
п.с.: искам оргинална шапка фабиа W2C
rudolf написа:а аз декларирамнай-отговорно,че кики още нищо не ми е подарил и го приемам като лично отношение заради което НЯМА- и моля и другите колеги солидарни с мен- да не му разяснят за въртящия момент![]()
Идвай!belchilov написа:rudolf написа:а аз декларирамнай-отговорно,че кики още нищо не ми е подарил и го приемам като лично отношение заради което НЯМА- и моля и другите колеги солидарни с мен- да не му разяснят за въртящия момент![]()
И на мен нищо не ми подърява и затова не идвам на срещите![]()
![]()
Искам за другия път ,3 чифта клещи и 4 отверки(две +,и две -) от колекцията на КИКИ и идвам !!!
Неможе така
Разбрано !!!Kiki написа:Идвай!belchilov написа:rudolf написа:а аз декларирамнай-отговорно,че кики още нищо не ми е подарил и го приемам като лично отношение заради което НЯМА- и моля и другите колеги солидарни с мен- да не му разяснят за въртящия момент![]()
И на мен нищо не ми подърява и затова не идвам на срещите![]()
![]()
Искам за другия път ,3 чифта клещи и 4 отверки(две +,и две -) от колекцията на КИКИ и идвам !!!
Неможе така
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта