Чип-тунинг
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Чип-тунинг
Мнение от morty » 24 Ное 2008 08:02
Здравейте,фенове!!!
Искам да попитам за ефекта от този чип-тунинг в/у двигателя ?Казват , че повишава мошността и намалява разхода на гориво.
Моята Тойота е Корола VVT-I 1,4 2002-А година.Ако някой може
да ми каже има ли смисъл от него , ще съм благодарен.
Искам да попитам за ефекта от този чип-тунинг в/у двигателя ?Казват , че повишава мошността и намалява разхода на гориво.
morty
Re: Чип-тунинг
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 10:25
Много е говорено по въпроса ще чуеш мнения и за чипа и против чипа !!!morty написа:Здравейте,фенове!!!
Въпрос на лично мнение !!!
Troshko
morty
Re: чип-тунинг
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 13:39
Виждаш ли въпрос на личен избор !!!Аз пък бих чипосал без да се замисля (единствения фактор който би ме спрял е ако колата е по-сатра и не е ревизирана добре говоря за 150к км ++,защото след чипосването възможноста да избе нещо е голяма ,а за по нова кола мисля че няма да е толкова негативно )morty написа:Пточетох някои мнения по въпроса и мисля да нерискувам. biggrin.gif
ОЩЕ веднъж това е лично мое мнение и не зъдалжавам никой с него !!
Troshko
Bass_Man
Мнение от diver » 24 Ное 2008 21:31
Трудно може да се каже по-точно...Bass_Man написа:Аз пък мисля , че ако не е турбо колата или не е с голямо моторче е сравнително безмислено да се занимава човек с чипове .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от rudolf » 24 Ное 2008 21:43
и аз така мисля,,,Bass_Man написа:Аз пък мисля , че ако не е турбо колата или не е с голямо моторче е сравнително безмислено да се занимава човек с чипове .
бе най добре е всеки който мисли да слага чип- да придобие по ясна представа какво менижира той, за да не остане разочарован
rudolf
- CybeR_SurfeR
Мнение от CybeR_SurfeR » 25 Ное 2008 21:40
Я ми кажете нещо? ... Аз мисля да си слагам чип на моята Celica /93 год със 156 коня мотор 2.0/ да не взема нещо да я завра в **** си? четох в един сайт че може да се направи но дали ще е добре за нея ? Казват в сайта че няма минуси ... 

CybeR_SurfeR
Мнение от b_d » 25 Ное 2008 22:03
За твоята чипове няма.CybeR_SurfeR написа:Я ми кажете нещо? ... Аз мисля да си слагам чип на моята Celica /93 год със 156 коня мотор 2.0/ да не взема нещо да я завра в **** си? четох в един сайт че може да се направи но дали ще е добре за нея ? Казват в сайта че няма минуси ...
b_d
Мнение от diver » 25 Ное 2008 22:46
Дай да го видим тоя сайт и ние да почетеме?CybeR_SurfeR написа:Я ми кажете нещо? ... Аз мисля да си слагам чип на моята Celica /93 год със 156 коня мотор 2.0/ да не взема нещо да я завра в **** си? четох в един сайт че може да се направи но дали ще е добре за нея ? Казват в сайта че няма минуси ...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru