Проблем с генерация на корола
Проблем с генерация на корола
Мнение от drago_1 » 20 Ное 2008 21:01
имам следния въпрос, королата ми е11 2002г има странен шум от към генерацията точно след изпускателните колектори! има ли мека връзка или нещо което може да ми бръмчи там! и то като позагрее колата?
Благодаря, предварително!
Поздрави, Драго
Благодаря, предварително!
Поздрави, Драго
drago_1
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 20 Ное 2008 22:54
Имаш мека връзка. Но ако е скъсана, ще бръмчи постоянно. Що не минеш през АСПО, за да ти прегледам колата?
http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... ce_station

http://www.aspo-bg.com/index.php?lang=b ... ce_station
Uncle Dido
drago_1
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
Мнение от toyoda_nippon » 21 Ное 2008 17:11
Аз бих минал при Fido Dido, поканил те е човекът. Той само се прави на лош, в действителност не стреля / освен по сервитьори,прекаляващи с чалгата/ biggrin.gif
toyoda_nippon
drago_1
Petar
drago_1
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 14:03
Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ

Troshko
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от mitoko » 24 Ное 2008 20:39
аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ![]()
![]()

mitoko
Мнение от Troshko » 24 Ное 2008 20:45
Щом не си ползвал услугите му значи нищо не знаеш и най вече нищо не си видялmitoko написа:аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .drago_1 написа:Проблема се реши! износен конус м/у колектора и тръбата!
РЕСПЕКТ![]()
![]()
ВИВА ДИДО

Troshko
Мнение от b0by » 24 Ное 2008 20:48
belchilov написа:mitoko написа:аз лично не съм ползвам неговите услуги , но също съм поразен от професионализма и коректността муbelchilov написа:
Аз лично съм изклщчително доволен от УСЛУГИТЕ на колегата Фидо Дидо и вече ми стана личен механик на изпускателната система (не бих отишъл при друг) Човека много си разбира от работата и му се отдава зверски .Всичко прави с желание и изкючителен ентусиазъм .
РЕСПЕКТ![]()
![]()
ВИВА ДИДО
аз съм го виждал и съм
от работата му! два дена си виках тоя човек ли е робот ли! малко са като него хората - майстори!!!
Щом не си ползвал услугите му значи нищо не знаеш и най вече нищо не си видял
b0by
diver
Troshko
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru