За някой клубната дейност си е замряла през всички сезони.rudolf написа:есненно време и така, миналогодишния ми опит ме кара д амисля така,,,,,,,зимата-клубната дейност съвсем замира,,,и кат излезат пресните чушки и домати за салатка--всико си идва на мястотоKiki написа:И аз така викам!Toyota_DX написа:ей ама сте несериозни![]()
![]()
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
нямам впредвид тях,аз коментирам най-активните дето не пропускат laugh.gifKiki написа:За някой клубната дейност си е замряла през всички сезони.rudolf написа:есненно време и така, миналогодишния ми опит ме кара д амисля така,,,,,,,зимата-клубната дейност съвсем замира,,,и кат излезат пресните чушки и домати за салатка--всико си идва на мястотоKiki написа: И аз така викам!
- Kiki
Аз пък, имах впредвид теб!rudolf написа:нямам впредвид тях,аз коментирам най-активните дето не пропускат laugh.gifKiki написа:За някой клубната дейност си е замряла през всички сезони.rudolf написа:
есненно време и така, миналогодишния ми опит ме кара д амисля така,,,,,,,зимата-клубната дейност съвсем замира,,,и кат излезат пресните чушки и домати за салатка--всико си идва на мястото
Базикай се ти! Ама ми се разгони фамилията , правя три крачки и се измарям , смятай ако трябва да слезна да запаля колата , колко мъка ще еKiki написа:Еи, приятелчето е болно! Да дойдем с една финландка да те излекуваме? biggrin.gifb0by написа:Аз съм болен , иначе щях да дойда!
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
след всеки курортен сезон ,става все по лошо...
п.с. мразя туристите: те само рушат екологията и пренасят зарази...
туристите са единствените родоизменици,който изнасят финансови средства от собствената си държава и ги инвестират в спомени и биологични оръжия -с които после да тормозят най близките си при завръщането...
туристите са единствените родоизменици,който изнасят финансови средства от собствената си държава и ги инвестират в спомени и биологични оръжия -с които после да тормозят най близките си при завръщането...
И ти какво каза сега biggrin.gif Аз знам един от форума който беше в турция!rudolf написа:след всеки курортен сезон ,става все по лошо...
за разлика от тираджийте-туристите са единстените същества ,които плащат четворно да спят с малцинствени групи, и ги мислят за екзотични представители на ентертеймантаb0by написа:И ти какво каза сега biggrin.gif Аз знам един от форума който беше в турция!rudolf написа:след всеки курортен сезон ,става все по лошо...
туристите са единствените родоизменици,който изнасят финансови средства от собствената си държава и ги инвестират в спомени и биологични оръжия -с които после да тормозят най близките си при завръщането...![]()
![]()
- Kiki
Вчера ги мразеше, а днес вече не ги мразиш!rudolf написа:за разлика от тираджийте-туристите са единстените същества ,които плащат четворно да спят с малцинствени групи, и ги мислят за екзотични представители на ентертеймантаb0by написа:И ти какво каза сега biggrin.gif Аз знам един от форума който беше в турция!rudolf написа:след всеки курортен сезон ,става все по лошо...
туристите са единствените родоизменици,който изнасят финансови средства от собствената си държава и ги инвестират в спомени и биологични оръжия -с които после да тормозят най близките си при завръщането...![]()
![]()
Много бързо си променяш мнението.