Toyota Yaris 1999-2002г
Toyota Yaris 1999-2002г
Привет на всички , ново регистриран съм в форума , но прелиствам темите
касаещи Yaris от няколко дена. Така и не намирам отговор на въпросите които ме вълнуват. А те са:
1. Кой двигател бихте ми препоръчали , 1.0vvti или 1.3vvti ? Колата ще се използва и извън градско.
2. Символите "VVTi" , ТРЯБВА ЛИ ДА МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА ВЪПРОСНИТЕ ДВИГАТЕЛИ? Посоченият от мен интервал в годините (1999-2002) съвпада
с проблеми по двигателите на други модели на Тойота.
3. Ако има други евентоални изненади за които трябва да внимавам, моля споделете.
4. В Турция ли се злобява Ярис
Поздрав към всички и лека вечер
касаещи Yaris от няколко дена. Така и не намирам отговор на въпросите които ме вълнуват. А те са:
1. Кой двигател бихте ми препоръчали , 1.0vvti или 1.3vvti ? Колата ще се използва и извън градско.
2. Символите "VVTi" , ТРЯБВА ЛИ ДА МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА ВЪПРОСНИТЕ ДВИГАТЕЛИ? Посоченият от мен интервал в годините (1999-2002) съвпада
с проблеми по двигателите на други модели на Тойота.
3. Ако има други евентоални изненади за които трябва да внимавам, моля споделете.
4. В Турция ли се злобява Ярис
Поздрав към всички и лека вечер
И аз от около седмица купих Ярис от 2002 г., 1500 кубика, 106 к.с. Общото мнение е (поне доколкото успях да разпитам), че са много добри като коли. Засега (но съм изминал едва около 800 км) нямам проблеми, освен че сложих две нови гуми - все пак колата е на 110 х.км. Но съм доволен - има мощност, пъргава е, разходът на гориво в момента го засичам. Допреди 2-3 дни не знаех някои бутони за какво са, но намерих едно описание на Ярис 2007, където повечето неща са описани. Така че, ако се снабдите с подобна кола, ще обменяме информация