Мнение от b_d » 26 Сеп 2005 10:45
b_d
jamie
ugabuga
Мнение от Japanese_fever » 26 Сеп 2005 17:17
Ve4e se razbra koj-koj e, ama Punkara kude burnika po tezi delikatni mesta, ordolu?!?bad_dog написа:Можете ли да познаете кой е това и каква е колата?![]()
![]()
![]()
![]()
Japanese_fever
ALTEZZA
Мнение от Xeku » 26 Сеп 2005 20:17
Точно тя е!ALTEZZA написа:nachi tova e proslovutata Supra det leja v aresta
Xeku
Мнение от b_d » 26 Сеп 2005 20:57
ХАХАХА. Погледни от добрата страна - ще искаш отстъпка от тенекеджията, защото предната броня е вече свалена. Вярвай ми досега не съм виждал по-идиотско закачане на броня. Иначе Супра Н3 определено си има "проблемчета"Xeku написа:Точно тя е!ALTEZZA написа:nachi tova e proslovutata Supra det leja v arestaВече е на свобода и Пънки здраво се е хванал с нея, скубе части от моята за да възстанови Супра N3, обещал ми е да ми ги върне, дано да стане скоро. Bad_Dog може да разкаже повече за тази мисия с кодово название: "Разглоби изправна кола, за да възстановиш неизправната!"
b_d
Мнение от Raketka_1 » 26 Сеп 2005 21:14
Raketka_1
Мнение от punkara » 28 Сеп 2005 22:00
punkara
Мнение от Japanese_fever » 29 Сеп 2005 07:52
Japanese_fever
Мнение от b_d » 29 Сеп 2005 09:34
Предупредих те да внимаваш много с тази ключалка. Просто беше въпрос на време това да стане. Пластмасата, която държи гайката е цялата напукана. Пак ще я сложим деpunkara написа: Bad Dog, kliuchalkata na shofiorskata vrata e propadnala vutre!![]()
![]()
kvo si ya pravil?
biggrin.gif
b_d
Мнение от Гост » 29 Сеп 2005 12:54
Mnogo pravilno si naluchkal fundamentalnia vupros!Japanese_fever написа:Ne razbrah tazi Supra za 4asti li q vzehte ili za da q stagate?!?
Гост
Xeku
ALTEZZA
Мнение от Japanese_fever » 29 Сеп 2005 21:02
Za6to puk v Italia na spokojstvie?!?Anonymous написа: Mnogo pravilno si naluchkal fundamentalnia vupros!Ponachalo e za chasti, no za da stigne do Italia, kudeto da se razglobi na spokoistvie, ...
Japanese_fever
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Semrush [Bot] и 5 госта