Извинявам се,нека не се приема за заяждане,защото не е ,но прекалено често хора пишат думи като мЕрише,нали просто е неприятно дори като звук,извинявам се пак,но това са елементарни работи все пак.b0by написа:, мерише не мерише това е !b0by написа:Много ти Благодаря колега! Каде може да се види! И евентуално да се купи! Само на виолетки ли мерише! И това е много добре ,че караш с нея две зими! Лятото пак ли с нея караш? А и пръскалките , добре ли пръскат с тая течност , че мойте хич ги няма!
Проблем с течност за чистачки!!!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Трябва ли?LEXUS написа:Е ти голф ли караш или Тойота?b0by написа:Супер , и аз ги виждам в Перник , ама досега само на голфчета! На илиянци дали ще има като за мен такива пръскалки? Някой купувал ли си е скоро? Колега това с прозореца верно ли е , че си го чупил , или се базикаш нещо?casparcho написа:Extra, na dva pati smenqm prednoto staklo napravo go rejat i vatre zalegam da ne mi otkasnast glavata. Svete6tite napravo sa varha i ve4er nqma nujda ot farove po Pernik gi vijdam 4esto, slagat gi vmesto xenon
Мисля си ,че е по добре да го напиша така: "МЕРИШЕ" отколкото така: "MERISHE" !!! В бързината е нормално да допуснеш грешка! Някой нямат време да си пишат чернови и т.н.!!!LEXUS написа:Извинявам се,нека не се приема за заяждане,защото не е ,но прекалено често хора пишат думи като мЕрише,нали просто е неприятно дори като звук,извинявам се пак,но това са елементарни работи все пак.b0by написа:, мерише не мерише това е !b0by написа:Много ти Благодаря колега! Каде може да се види! И евентуално да се купи! Само на виолетки ли мерише! И това е много добре ,че караш с нея две зими! Лятото пак ли с нея караш? А и пръскалките , добре ли пръскат с тая течност , че мойте хич ги няма!
Междо другото , на SONAX , ползвам шампоаните и съм много доволен! Имах един зимен к-т , за уплатнения и други! Но сега скоро не съм виждал от тях! Лятна ползвам един концентрат на GARFIEL май-така се пишеше! 1:100 нищо особено не е! Зимна ползвах на SHELL готова , докато нея извадих от багажника една сутрин замръзнала!
! Иначе съм доволен от Shell - концентрата! Мой колеги , споделят добри мнения за MOTOX ,но като им знам антифриза и се отказвам! Ще видя на OMV - нещата как стоят!

Ще ходя да я погледна , да видя на какви градуси я дават!Petar написа:Na OMV si vzeh zimna minalata godina na hiheto mislia 4e pihehe Cristal ot OMV poneje otdavna nesym nalival triabva da proveria cinia e na cviat cenata i behe 7 lv. za lityr ama hubavoto e 4e mojeh daia razrejdah mnogo zahtoto ina4a stava piana kato vyv vana .
40 градуса ,то си стандарт !!!Дано съм ти спестил едно разкарване !!b0by написа:Ще ходя да я погледна , да видя на какви градуси я дават!Petar написа:Na OMV si vzeh zimna minalata godina na hiheto mislia 4e pihehe Cristal ot OMV poneje otdavna nesym nalival triabva da proveria cinia e na cviat cenata i behe 7 lv. za lityr ama hubavoto e 4e mojeh daia razrejdah mnogo zahtoto ina4a stava piana kato vyv vana .
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif То това е ясно , ама има някой на 37-38 , говорим за водки!!! Миналата година ползвах една която беше на -78С концентрат за 4-5 лева литъра!belchilov написа:40 градуса ,то си стандарт !!!Дано съм ти спестил едно разкарване !!b0by написа:Ще ходя да я погледна , да видя на какви градуси я дават!Petar написа:Na OMV si vzeh zimna minalata godina na hiheto mislia 4e pihehe Cristal ot OMV poneje otdavna nesym nalival triabva da proveria cinia e na cviat cenata i behe 7 lv. za lityr ama hubavoto e 4e mojeh daia razrejdah mnogo zahtoto ina4a stava piana kato vyv vana .