Ако процедурата е на кръстовище, можеш да помолиш някоя от участничките в движението да ти изтрие гърба...хъм??Vesko написа:Поне ще имаш топла вода като фалира топлофикацията![]()
Само някой налива в казанчето, а ти завъртъш пръскалките настрани и се къпеш biggrin.gif
Проблем с течност за чистачки!!!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
На мен в багажника ми има едно отделение , можеби е предвидено да си носиме кисетата , и някое друго сапунче в негоFido Dido написа:Ако процедурата е на кръстовище, можеш да помолиш някоя от участничките в движението да ти изтрие гърба...хъм??Vesko написа:Поне ще имаш топла вода като фалира топлофикацията![]()
Само някой налива в казанчето, а ти завъртъш пръскалките настрани и се къпеш biggrin.gif

Колеги все пак темата е за течност за чистачки!!! Стига вече с тоя
Дайте малко по сериозно! Препоръчайте марки и такива неща! Щях да питам и за чистачки , но видях че има такава тема , и в нея има доста инфо което ми бе полезно! Взех си много яки графитени по 1,50 бройката , гадното е само че вечер си ги свалям да не ми ги гепят и много цапа графита! Нека бъдем малко по сериозни! Ще ви помоля за смислени отговори ,с две думи влезте ми в положение!!!

S dve ryce za SONAX! Tova e markata. Prodava se na nqkoi benzinostanciicasparcho написа:http://www.automaniasliven.hit.bg/sonax.html
Polzvam i letnata i zimnata i sa dosta dobri, malko sa po-skapi no sa koncentrati i izkarva6 dosta vreme

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
По темата...гат бех у Русията сипвахме водка,щом много я имаше и кат ожаднееш,сърбаш и си готов ! Сега наливам летна течност лятото и зимна зимата,но я разреждам ,инак много се пени и свършва,с една бутилка от литър изкарвам лятото,а обичам да пръскам особенно сутрин.Относно марката,ако ти се дават пари, вземи скъп концентрат и го разреждай ,като имаш предвид температурите нощно време .Миналата година икарах зимата май с едно шише Сонакс или нещо такова .Разликата между тия течности е в добавките им за блясък и съхранение на перата на чистачките .Ако смяташ да слагаш ракия или нещо от сорта,първо провери дали няма да замръзне в камерата,за да не си изненадан,освен това тия течности ще ти разяждат и перата по-бързо...та такива ми ти работи !
-
- Почетен Администратор
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
Лятна течност - SONAX концентрат.
Едно шишенце около 250гр с дозатор ще го карам вече трето лято. Много добре мие мушичките...
Зимата карам с каквото ми падне - навремето Шел имаха концентрат, но напоследък вземам 4л туби или от ОМВ или от Лукойл.
Лукойл миналата зима продаваха една немска течност в едни много здрави туби. Бе малко по-скъпа, но затова пък нямах никакъв проблем нито със стъклото нито с фаровете и при -28С...
Едно шишенце около 250гр с дозатор ще го карам вече трето лято. Много добре мие мушичките...
Зимата карам с каквото ми падне - навремето Шел имаха концентрат, но напоследък вземам 4л туби или от ОМВ или от Лукойл.
Лукойл миналата зима продаваха една немска течност в едни много здрави туби. Бе малко по-скъпа, но затова пък нямах никакъв проблем нито със стъклото нито с фаровете и при -28С...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Почетен Администратор
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
-
- Почетен Администратор
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Е ти голф ли караш или Тойота?b0by написа:Супер , и аз ги виждам в Перник , ама досега само на голфчета! На илиянци дали ще има като за мен такива пръскалки? Някой купувал ли си е скоро? Колега това с прозореца верно ли е , че си го чупил , или се базикаш нещо?casparcho написа:Extra, na dva pati smenqm prednoto staklo napravo go rejat i vatre zalegam da ne mi otkasnast glavata. Svete6tite napravo sa varha i ve4er nqma nujda ot farove po Pernik gi vijdam 4esto, slagat gi vmesto xenon
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN